Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆθικτες οι ξενοδοχειακές μονάδες της Κεφαλονιάς μετά το σεισμό της 26ης Ιανουαρίου
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Άθικτες οι ξενοδοχειακές μονάδες της Κεφαλονιάς μετά το σεισμό της 26ης Ιανουαρίου

Οι τουριστικές υποδομές του νησιού, στην συντριπτική πλειονότητά τους, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα που να επηρεάζουν τη φέρουσα ικανότητα του προορισμού, μετά το σεισμό της 26ης Ιανουαρίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων εκφράζει τη συμπαράστασή της σε όσους περνούν δύσκολες στιγμές μετά τη μεγάλη σεισμική δόνηση της Κυριακής, στην Κεφαλονιά.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς- Ιθάκης και ενημερώνεται διαρκώς για την εξέλιξη της σεισμικής ακολουθίας και την κατάσταση που διαμορφώνεται στο νησί. Η Ένωση Ξενοδόχων δε, σε στενή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Κεφαλονιάς, συνδράμει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, τις προσπάθειες ανακούφισης των σεισμοπαθών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι τουριστικές υποδομές του νησιού, στην συντριπτική πλειονότητά τους, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα που να επηρεάζουν τη φέρουσα ικανότητα του προορισμού.

Εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου, όλα δείχνουν ότι η Κεφαλονιά θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει τους ξένους και Έλληνες επισκέπτες της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024