Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑυξημένη κατά 50% εφέτος η έξοδος των ΙΧ για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Αυξημένη κατά 50% εφέτος η έξοδος των ΙΧ για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Παρά την κακοκαιρία, αυξημένη είναι φέτος η έξοδος των εκδρομέων από την Αθήνα, για τα Χριστούγεννα, ενώ μείωση παρουσιάζεται για τη Θεσσαλονίκη.

Παρά την κακοκαιρία, αυξημένη είναι φέτος η έξοδος των εκδρομέων από την Αθήνα, για τα Χριστούγεννα.

‘Ανδρες της τροχαίας βρίσκονται στα εθνικά και επαρχιακά οδικά δίκτυα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων των Χριστουγέννων, ενώ η αύξηση των οχημάτων σε σχέση με πέρυσι φθάνει το 50%, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής. Τα στατιστικά στοιχειά της Τροχαίας δείχνουν πως από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο τη νύχτα, πέρασαν συνολικά από την Αττική με προορισμό την περιφέρεια 251.991 ΙΧ, ενώ τις αντίστοιχες ήμερες του 2011 είχαν περάσει 167.384.

Η ΕΡΤ αναφέρει ότι σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ο αριθμός των οχημάτων που φεύγουν από την πόλη, είναι αισθητά μειωμένος σε σύγκριση με τις εξόδους των προηγούμενων ετών. Η κίνηση γίνεται χωρίς προβλήματα, τόσο από τα διόδια των Μαλγάρων, όσο και από τα διόδια του Προφήτη.

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.

Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν (Βόρας), αλλά και προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στην περιοχή της Νάουσας.

Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στα ορεινά του νομού Γρεβενών, αλλά και σε σημεία του δρόμου προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Οι αλυσίδες είναι, επίσης, απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων στο δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βιτσίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024