Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧριστούγεννα στο Ηράκλειο Κρήτης για 3.700 τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου MSC Fantasia
Κρουαζιέρα

Χριστούγεννα στο Ηράκλειο Κρήτης για 3.700 τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου MSC Fantasia

Εκδήλωση υποδοχής ανήμερα των Χριστουγέννων ετοίμασε η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο που προσέγγισε το λιμάνι της Κρήτης για φέτος.

Στο λιμάνι της πόλης κατέπλευσε στις 8 το πρωί των Χριστουγέννων το κρουαζιερόπλοιο “MSC Fantasia” της εταιρείας MSC Cruises. Οι 3.700 επιβαίνοντες του υπερπολυτελούςσ κρουαζιερόπλοιου έτυχαν θερμής υποδοχής στο χώρο του Νέου Επιβατικού Σταθμού, βίωσαν την κρητική φιλοξενία με κέρασμα γλυκών και τσικουδιάς, καθώς και παραδοσιακό κρητικό μουσικό πρόγραμμα. Απόλαυσαν τα κρητικά κάλαντα με λύρες βιολί και λαούτο ενώ χορευτές με μινωικά ενδύματα και παραδοσιακές στολές του νησιού χόρεψαν εντυπωσιάζοντάς τους.

Εθιμοτυπική συνάντηση έλαβε χώρα με τον πλοίαρχο και αξιωματούχους του κρουαζιερόπλοιου, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΗ ΑΕ, κ. Απόλλωνα Φιλιππή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών ΟΛΗ ΑΕ, για ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ευχών. Σύντομες συνομιλίες σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν μαζί τους, ενώ εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από την υποδοχή που τους επιφυλάξαμε.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΗ ΑΕ, ανέφεραν στις δηλώσεις τους: “Σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων είχαμε τη τύχη να βιώσουμε όμορφα συναισθήματα και να ανταλλάξουμε ζεστές Χριστουγεννιάτικες ευχές με χιλιάδες κόσμου, διαφορετικών εθνικοτήτων που επισκέφθηκαν το λιμάνι Ηρακλείου στη πρώτη εκδήλωση καλωσορίσματος που διοργανώσαμε ως νέα Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και με την ευκαιρία της επίσκεψης του κρουαζιερόπλοιου ‘MSC Fantasia'”.

Η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, ιδιαιτέρως τους: Ευαγγελία Ορφανουδάκη, Χρυσούλα Πατμανίδου και Γρηγόρη Πιτσιάκο (μέλη της ομάδας “Μινωικό χορόδραμα” του Ιππικού Ομίλου Ηρακλείου), την Ομάδα Χορού Στέλιου Καφετζάκη (Μιχάλς Καλογεράκη, Αντωνία Ραινάκη, Κωνσταντίνα Χαλκιαδάκη, Πηνελόπη Παπαδογιωργάκη, Δημήτρη Καλογεράκη και Γιώργο Κριτσωτάκη), τους καθηγητές λύρας και Λαούτου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων κ.κ. Χαράλαμπο Φραγκιαδάκη και Βασίλη Χαιρέτη καθώς και την κα Ευγενία Κουσσάρη στο βιολί.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, που έμεινε εκείνη την ημέρα ανοιχτός λόγω της άφιξης τους στην πόλη, και επισκέφθηκαν αξιοθέατα του Ηρακλείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024