Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαCretan Taste Awards 2021, από τον Δήμο Ηρακλείου και την Boussias
Γαστρονομία

Cretan Taste Awards 2021, από τον Δήμο Ηρακλείου και την Boussias

Οι κορυφαίοι χώροι για φαγητό Κρητικής Κουζίνας και τα καλύτερα γαστρονομικά προϊόντα.

Τα Cretan Taste Awards 2021 πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και της Boussias. Τα βραβεία έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης και γαστρονομίας, τους παραγωγούς και τα πιο αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης, που παράγονται και μεταποιούνται με αφοσίωση, πάθος, γνώση, δεξιοτεχνία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επιχειρήσεις που υπηρετούν και αναδεικνύουν την κρητική γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Επτά ενότητες (Best in Foodservice Sector, Βest Places, Best Actions & Initiatives, Best Producers, Best Products, Best Drinks, Βest Practices), με διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης καθεμία, πρόκειται να αναδείξουν τους καλύτερους, προσφέροντάς τους μια σφραγίδα ποιότητας και την απαραίτητη φήμη, που θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις γαστρονομίας στην “επόμενη μέρα”. Η αξιολόγηση θα γίνει από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, τα μέλη της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργος Σισαμάκης δηλώνει σχετικά: “Στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι με διαφάνεια και αξιοκρατία να αναδειχθούν οι πρωτοπόροι και οι κορυφαίοι της κρητικής γαστρονομίας, αυτοί που άντεξαν και αναπτύχθηκαν μέσα στις προκλήσεις που έφερε η πανδημία. Τα Cretan Taste Awards 2021 πρόκειται να φέρουν στο προσκήνιο τον μοναδικό γευστικό πλούτο της Κρήτης και να αναδείξουν την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, κάνοντας το νησί απόλυτο γαστρονομικό προορισμό”.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο cretantasteawards.gr, ενώ η τελετή απονομής βραβείων σχεδιάζεται για το τέλος Οκτωβρίου (και θα είναι προσαρμοσμένη στα υγειονομικά μέτρα εκείνης της περιόδου).

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023