Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔιεθνής διάκριση για το Spetses mini Marathon
Αθλητικός τουρισμός

Διεθνής διάκριση για το Spetses mini Marathon

Η δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, διακρίθηκε στην κατηγορία RSM Entrepreneur of the Year των European Business Awards sponsored by RSM, εκπροσωπώντας με το Spetses mini Marathon το χώρο του αθλητισμού στα φετινά βραβεία.

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, η δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, ιδρύτρια και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, βραβεύθηκε με τον τίτλο του National Champion στην κατηγορία RSM Entrepreneur of the Year για την περίοδο 2014-15, σε μία εντυπωσιακή τελετή των διεθνούς κύρους Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, που έλαβε χώρα στην Αίγλη Ζαππείου για 60 ελληνικές επιχειρήσεις και πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European  Business Awards. Πρόκειται για μία μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση, καθώς επιλέχθηκε μεταξύ 24.000 οργανισμών από 33 χώρες της Ευρώπης και αποτελεί τη μοναδική εκπροσώπηση από το χώρο του αθλητισμού.

Η δρ. Μαρίνα – Λήδα Κουταρέλλη, δήλωσε σχετικά: “Η ανάδειξη του Spetses mini Marathon ως National Champion στο μεγαλύτερο και ευρύτερα αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό θεσμό βραβείων επιχειρηματικότητας επισφραγίσθηκε με την τεράστια επιτυχία και το ρεκόρ συμμετοχής της 4ης διοργάνωσης, τον περασμένο Οκτώβριο. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση προσωπικής αφοσίωσης αλλά και του έργου που έχουμε επιτελέσει. Τώρα στοχεύουμε στο σπουδαίο τίτλο του Ruban d’ Honneur μέσω ενός video που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το έργο που έχει γίνει στις Σπέτσες τα τελευταία 5 χρόνια στο οποίο έχουν συντελέσει καταλυτικά ο ΕΟΤ, ο Δήμος Σπετσών, οι Σπετσιώτες πολίτες και εθελοντές καθώς και οι χορηγοί μας”.

Με αφορμή τη βράβευσή και τον εορτασμό των 5 χρόνων της διοργάνωσης το Spetses mini Marathon ανακοίνωσε μία σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τo 2015. Συγκεκριμένα, η Οργανωτική Επιτροπή έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που ξεκινώντας από το Φεβρουάριο με τον διαγωνισμό προσωπικών video “SMM 5 Years Experience”, εκτείνεται σε όλη τη χρονιά περιλαμβάνοντας Facebook διαγωνισμούς, ανοικτές προπονήσεις με σημαντικούς προπονητές, ένα εντυπωσιακό Spetsathlon και μία φαντασμαγορική τελετή βράβευσης των σπουδαίων πρωταθλητών του SMM στο νησί των Σπετσών (22 – 24 Μαΐου 2015) .

Το βίντεο του Spetses mini Marathon θα συναγωνισθεί τους υπόλοιπους εθνικούς πρωταθλητές στην κατηγορία RSM Entrepreneur of the Year Award, για το βραβείο Κοινού. Οι φίλοι του Spetses mini Marathon μπορούν ψηφίζοντας το βίντεο συμμετοχής να βοηθήσουν το SMM να αναδειχθεί ο Εθνικός Πρωταθλητής Κοινού (National “Public” Champion) και να συνεχίσει μέχρι την κορυφή των European Business Awards 2014/15 sponsored by RSM και τον τίτλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλητή Κοινού.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2015.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024