Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημιουργείται Φορέας Διαχείρισης του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο
Περιφέρεια

Δημιουργείται Φορέας Διαχείρισης του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο

Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των Συλλόγων Ξενοδόχων Ζακύνθου, δίνεται λύση στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της Ελλάδας παγκοσμίως, για τη σωστή και ασφαλή διαχείριση, αξιοποίηση και ανάδειξή του.

Ο ξενοδοχειακός κλάδος της Ζακύνθου εκφράζει την “απόλυτη ικανοποίησή του” για την κατάθεση του νομοσχέδιου από το Υπουργείο Τουρισμού, που αφορά τη δημιουργία Φορέα Διαχείρισης του Ναυαγίου.

Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των Συλλόγων Ξενοδόχων Ζακύνθου, δίνεται λύση στα χρόνια προβλήματα που
ταλανίζουν ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της Ελλάδας παγκοσμίως, το φημισμένο Ναυάγιο, για τη σωστή και ασφαλή διαχείριση, αξιοποίηση και ανάδειξή του.

Συγχαίρουμε ιδιαίτερα τον υπουργό Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, όπως και τον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, που αποδέχθηκαν την πρόταση μας και με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο απέδωσαν την πραγματική αξία ενός από τα πιο πολυδιαφημισμένα τοπία της χώρας μας με τεράστια επισκεψιμότητα, όπως και για τις γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις του υπουργείου, ώστε η δημιουργία του Φορέα Διαχείρισης να ενώσει όλες τις δυνάμεις της Ζακύνθου, για να αναδειχθεί το Ναυάγιο σε αυτό που πραγματικά του αξίζει”, αναφέρει η κα Χριστίνα Τετράδη, αντιπρόεδρος του ΞΕΕ και πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου.

Στη φωτογραφία, η κα Χριστίνα Τετράδη, αντιπρόεδρος του ΞΕΕ και πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, εν μέσω των κ.κ. Μάνου Κόνσολα, υφυπουργού Τουρισμού, και Χάρη Θεοχάρη, υπουργού Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024