Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔήμος Πάρου: σημαντικές επαφές στο Λονδίνο ακόμα και για άνοιγμα της κινέζικης αγοράς
Εκθέσεις

Δήμος Πάρου: σημαντικές επαφές στο Λονδίνο ακόμα και για άνοιγμα της κινέζικης αγοράς

Σημαντικό άνοιγμα για τον Δήμο της Πάρου στην κινέζικη αγορά ,στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην έκθεση World Travel Market (WTM) στο Λονδίνο.

Το άνοιγμα της ταξιδιωτικής κίνησης από την Κίνα από τις αρχές Νοεμβρίου, έπειτα από την απαγόρευση που ίσχυε από το 2020, αποτέλεσε το αντικείμενο συναντήσεων των εκπροσώπων του Δήμου Πάρου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην έκθεση World Travel Market (WTM) στο Λονδίνο. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους του ταξιδιωτικού οργανισμού Dragon Trail International ο οποίος ειδικεύεται στην αγορά της Κίνας.

Λειτουργούμε με σχέδιο και προλαβαίνουμε τις εξελίξεις- δηλώνει ο Δήμαρχος του νησιού κ. Μάρκος Κωβαίος – όπως άλλωστε έχουμε πράξει και με άλλες αγορές πέρυσι, ακόμα και το 2020, μέσω των διαδικτυακών συναντήσεων που είχαμε με παράγοντες της διεθνούς ταξιδιωτικής αγοράς“. Και πρόσθεσε :” Προσβλέπουμε σε αγορές που προσφέρονται τόσο στην επέκταση της τουριστικής περιόδου όσο και στην αύξηση της μέσης παραμονής σε συνδυασμό και με την ενίσχυση των εσόδων, όπως είναι η αμερικανική. Με αυτή την έννοια δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την Κίνα, τώρα μάλιστα που βρίσκεται στη φάση της άρσης απαγόρευσης των ταξιδιών. Και αυτό αποδεικνύει ότι η στρατηγική μας έχει ορίζοντα, δεν αναπτύσσεται τυχαία και προλαβαίνει τις εξελίξεις”.

Στην έκθεση του Λονδίνου, οι εκπρόσωποι του Δήμου Πάρου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σειρά και άλλων προγραμματισμένων συναντήσεων με travel bloggers , δημοσιογράφους  και τουριστικούς πράκτορες  από τη Μ Βρετανία, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ινδία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

05/03/2024
04/03/2024
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024