Τελευταία νέα
HomeΠροορισμοίΔρέπει καρπούς η συνεργασία του ΠΟΤΑΠ με το παγκόσμιας εμβέλειας γραφείο ταξιδιών «Alltours»
Προορισμοί

Δρέπει καρπούς η συνεργασία του ΠΟΤΑΠ με το παγκόσμιας εμβέλειας γραφείο ταξιδιών «Alltours»

Συνεργασία ΠΟΤΑΠ με alltours

Η συνεργασία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής με την «alltours» αυξάνει τους τουρίστες, προβάλλοντας διεθνώς τα πλεονεκτήματα της Πιερίας και ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Η συνεργασία του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής ΠΟΤΑΠ με τη Γερμανική εταιρία ταξιδιωτικών πρακτόρων «alltours», που αναπτύχθηκε πρόσφατα δρέπει και αποδίδει καρπούς, έτσι ώστε οι τουριστικές μονάδες της Πιερίας να φιλοξενούν πλέον μεγαλύτερο αριθμό πελατών που προωθεί ο παγκοσμίου εμβέλειας ταξιδιωτικός οργανισμός.

Η δυναμική του μεγάλου αυτού  «tour operator» με βάση τη σύμπλευση των δύο πλευρών, ανέδειξε και γνωστοποίησε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερίας σε όλο τον κόσμο μέσω του δικτύου των καναλιών επικοινωνίας και προβολής της εταιρίας. Η Πιερία γίνεται ακόμα γνωστότερη στην διεθνή κοινωνία των τουριστικών επιλογών και προορισμών,  με τους ανθρώπους του ΠΟΤΑΠ να νιώθουν απόλυτα ικανοποιημένοι, καθότι με τις δράσεις τους συμβάλλουν στην ανάδειξη της Πιερίας με το σημαντικότερο όλων την οικονομική στήριξη των επιχειρηματιών του τουρισμού.

ΠΟΤΑΠΗ συνεργασία του ΠΟΤΑΠ με τον «alltours» αποτελεί μέρος της απαρχής ενός γενικότερου σχεδιασμού γύρω από το τουριστικό μάρκετινγκ, αλλά και το άνοιγμα του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  περισσότερων διαύλων επικοινωνίας με την διεθνή τουριστική αγορά.

Βρισκόμαστε στην αιχμή του καλοκαιριού με τον ΠΟΤΑΠ να συνεχίζει και να εντείνει το παραγωγικό του έργο με στόχευση την τουριστική ανάπτυξη και προβολής του Πιερικού τουριστικού προϊόντος.

Ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, με ιδρυτικά μέλη την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τους δήμους της Πιερίας, την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, καθώς και τους τουριστικούς φορείς της περιοχής. Κύριος στόχος του ΠΟΤΑΠ είναι η χάραξη ενιαίας στρατηγικής για τον τουρισμό και η προώθηση της Πιερίας ως τουριστικού προορισμού, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιώργος Καραλής, ηγείται των προσπαθειών αυτών. Σημαντικό εργαλείο του ΠΟΤΑΠ είναι το “Πολιτιστικό Καλεντάρι”, το οποίο προβάλλει πολιτιστικές, μουσικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Πιερίας, διαμορφώνοντας μια ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία.

Ετικέτες
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024