Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυσφήμιση για την Κέρκυρα βρετανικό reality στον Κάβο
Προορισμός

Δυσφήμιση για την Κέρκυρα βρετανικό reality στον Κάβο

Σε μία νέα βρετανική εκπομπή reality με τίτλο 'What Happens in Kavos', Βρετανοί τουρίστες βρίσκουν τον δικό τους τουριστικό 'παράδεισο', σε βραδιές σεξ και κατανάλωσης αλκοόλ.

Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής “What Happens in Kavos” του βρετανικού Chanel 4, προβλήθηκαν εικόνες Βρετανών τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας, ένα από τα πιο τουριστικά σημεία του νησιού.

Πλάνα σοκαριστικά έως αηδιαστικά που δείχνουν αγόρια και κορίτσια να πίνουν αλκοόλ μέχρις εσχάτων, ομάδες νέων που επιδίδονται σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων, ουροποσία, αφροδίσια και live εγχείρηση γεννητικών οργάνων, παρέες που εισπνέουν υποξείδιο του αζώτου… Χαρακτηριστική είναι η στιγμή όπου πλάνο απεικονίζει τον 25χρονo Ryan να υποβάλλεται σε εγχείρηση πέους, καθώς του κόπηκε η ακροποσθία μετά από μια βραδιά άγριου σεξ στην παραλία.

Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 7 Ιανουρίου από το Channel 4, λίγα λεπτά μετά την έναρξή του Βρετανοί τηλεθεατές που άρχισαν να τηλεφωνούν στο κανάλι για να εκφράσουν την αηδία τους και την αγανάκτησή τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024