Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕφαρμογή Limassol Mobility για πιο αειφόρες μετακινήσεις στη Λεμεσό
Τεχνολογία

Εφαρμογή Limassol Mobility για πιο αειφόρες μετακινήσεις στη Λεμεσό

Σκοπός της εφαρμογής είναι τόσο οι πολίτες όσο και οι επισκέπτες της Λεμεσού να έχουν δυνατότητα ενημέρωσης και σχεδιασμού για αειφόρες μετακινήσεις.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος “Civitas Destinations” για τη βιώσιμη κινητικότητα, δημιούργησε την εφαρμογή “Limassol Mobility”. Σε αυτήν μπορεί να αναζητήσει κανείς τις πιο αειφόρες μετακινήσεις στη Λεμεσό βασισμένες στη βιώσιμη κινητικότητα.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει πληροφορίες για τις στάσεις των αστικών και υπεραστικών λεωφορείων, τα σημεία που υπάρχουν ποδήλατα προς ενοικίαση και χρονομίσθωση, ποδηλατοδρόμους, σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, δημόσιους χώρους στάθμευσης και σημεία για πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες στις παραλίες. Σκοπός της εφαρμογής είναι τόσο οι πολίτες όσο και οι επισκέπτες της Λεμεσού να έχουν δυνατότητα ενημέρωσης και σχεδιασμού για αειφόρες μετακινήσεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμή δωρεάν στις συσκευές με λογισμικό Google Play και συσκευές IOS στο App Store με το όνομα “Limassol Mobility”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/03/2023
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023