Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΕγκαίνια του Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza στην Κύπρο
Ξενοδοχεία

Εγκαίνια του Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza στην Κύπρο

Η λειτουργία του του νέου κτιριακού συμπλέγματος σηματοδοτεί την επέκταση του Radisson Hotel Group στην Κύπρο.

Υψηλοί προσκεκλημένοι από την Κύπρο και το εξωτερικό παρέστησαν στη Λάρνακα, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για τον εορτασμό των πολύαναμενόμενων εγκαινίων του νέου κτιριακού συμπλέγματος Radisson Blu Hotel Larnaca και QBlu Plaza. Τη συνολική διοργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η Action Global Communications στην Κύπρο για λογαριασμό του Quality Group και της Sunyseeker Hotels. Την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης μαζί με περισσότερους από 600 προσκεκλημένους μεταξύ των οποίων υπουργοί, διπλωμάτες, διεθνείς επιχειρηματίες και πλήθος υψηλών προσκεκλημένων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Κύπρου.

Η λειτουργία του Radisson Blu Larnaca και QBlu Plaza σηματοδοτεί την επέκταση του φημισμένου Radisson Hotel Group -μιας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως- στην Κύπρο προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας στην παραθαλάσσια πόλη της Λάρνακας και αναβαθμίζοντας την τουριστική ανάπτυξη της Κύπρου.

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την εξαιρετική συνεργασία μας με το Quality Group και τη Sunnyseeker Hotels”, δήλωσε ο κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, γενικός διευθυντής της Action Global Communications. “Έχοντας διοργανώσει στο παρελθόν το πρώτο μεγάλο opening ξενοδοχείου στη Λάρνακα το 1974, δεκαετίες αργότερα είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε και πάλι μέρος αυτού του συναρπαστικού εγχειρήματος, καθώς το πρώτο business hotel στο νησί ανοίγει μία νέα εποχή στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου”.

Τα εγκαίνια πλαισίωσαν μουσικά jazz bands, DJs, καθώς επίσης και το ντουέτο Duo Violins, από την Ελλάδα. Οι προσκεκλημένοι είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να απολαύσουν ποικιλία από ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις και ευφάνταστα κοκτέιλ. Ο πέμπτος όροφος του ξενοδοχείου αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της βραδιάς, όπου οι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν γύρω από την πισίνα και απόλαυσαν live μαγειρικές από τους σεφ του ξενοδοχείου. Το Sky Bar του ξενοδοχείου –το οποίο πλέον αποτελεί το υψηλότερο σημείο της πόλης– αποδείχθηκε επίσης ιδιαίτερα δημοφιλές, συγκεντρώνοντας πολλούς από τους καλεσμένους, που απόλαυσαν finger food, ποτά, μουσική, αλλά και την πανοραμική θέα.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024