Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕκδήλωση ελληνικής γαστρονομίας και οινογνωσίας στο Λονδίνο
Προώθηση προορισμού

Εκδήλωση ελληνικής γαστρονομίας και οινογνωσίας στο Λονδίνο

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 30 δημοσιογράφοι, αρχισυντάκτες και commercial partners των σημαντικότερων ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και επαγγελματικών περιοδικών τουρισμού, όπως τα Travel Bulletin, ABTA magazine και TTG. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, η βραβευμένη συγγραφέας, Victoria Hislop.

Mε στόχο τη βιωματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την προώθηση της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού που προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες όλο το χρόνο, η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα εκδήλωση ελληνικής γαστρονομίας και οινογνωσίας σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου για Βρετανούς δημοσιογράφους και μιντιακούς ομίλους.


Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου, με τη συγγραφέα Victoria Hislop.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 30 δημοσιογράφοι, αρχισυντάκτες και commercial partners των σημαντικότερων ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου (Telegraph, Guardian, The Times, Independent, The Sun, National Geographic Traveller, Family Traveller, Lonely Planet, Wanderlust, Adventure, Food and Travel, Greentraveller, House and Garden, Escapism, κ.ά.), καθώς και επαγγελματικών περιοδικών τουρισμού, όπως τα Travel Bulletin, ABTA magazine και TTG. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, η βραβευμένη συγγραφέας, Victoria Hislop.

Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τις επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού κατά το 2019 και παρουσίασε όλα τα νέα τουριστικά προϊόντα που έχει να προσφέρει η Ελλάδα, όπως τα τέσσερα υποβρύχια μουσεία στην Αλόννησο και τη Μαγνησία, τα νέα μουσεία και ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα, καθώς και τις νέες πτήσεις σε πολλούς ελληνικούς προορισμούς.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των βρετανικών ΜΜΕ εξέφρασαν διθυραμβικά σχόλια για το αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, εκδηλώνοντας παράλληλα ζωηρό ενδιαφέρον για προβολή της χώρας μας μέσω δημοσιογραφικών ταξιδίων (press trips) και αφιερωμάτων εντός του 2020.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023