Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈληξε με επιτυχία και το φετινό Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου
Φεστιβάλ

Έληξε με επιτυχία και το φετινό Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι εκδηλώσεις του 8ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου, τόσο τη Λίνδο όσο και στη Μεσαιωνική Πόλη.

Ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ποικίλες εκδηλώσεις, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές, που απευθύνονταν τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες του νησιού της Ρόδους περιελάμβανε το φετινό, 8ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ρόδου, στη Λίνδο και τη Μεσαιωνική Πόλη.

Πολύ σημαντική ήταν η συμμετοχή των νέων εθελοντικών ομάδων που πήραν μέρος στα δρώμενα του φεστιβάλ, μετά από εκπαίδευσή τους στα εργαστήρια που χρηματοδότησε το ΚΕΚ “Γ. Γεννηματάς”, ενώ τα οργάνωσε και τα επιμελήθηκε ο σύλλογος “Μεσαιωνικό Ρόδο”.

Για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων συνεργάστηκαν άψογα 200 και πλέον άνθρωποι, στη Ρόδο και τη Λίνδο, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν εθελοντές και επένδυσαν καλή διάθεση και μεράκι.

Τις εκδηλώσεις του 8ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ στήριξαν το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και ΔΟΠΑΡ για τη Γιορτή Μεσαιωνικής Πόλης και το Τμήμα Τουρισμού Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τη Μεσαιωνική Γιορτή Λίνδου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024