Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕλληνική συμμετοχή σε αφιέρωμα του CNN.com στις πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων
Ξενοδοχεία

Ελληνική συμμετοχή σε αφιέρωμα του CNN.com στις πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων 'Περίβολας' στη Σαντορίνη, περιλαμβάνεται σε αφιέρωμα του CNN.com για τις πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων του κόσμου.

Το CNN.com δημοσίευσε ένα άρθρο/αφιέρωμα παραθέτοντας μία λίστα με 14 από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες ξενοδοχείων του κόσμου. Για τον ταξιδιώτη που επιλέγει η διαμονή του να συνδυάζεται με διασκέδαση, πολυτέλεια και χαλάρωση διπλά σε μια πισίνα τα 14 αυτά ξενοδοχεία αποτελούν τον ιδανικό προορισμό.

Ανάμεσά τους και η εντυπωσιακή πισίνα του ξενοδοχείου “Περίβολας” στη Σαντορίνη. Χτισμένη αμφιθεατρικά προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία μαγευτικής θέας και εκπληκτικών ηλιοβασιλεμάτων στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει 17 ιδιωτικές, ανακαινισμένες υπόσκαφες κατοικίες, ηλικίας 300 ετών. Κάθε σουίτα παρέχει δωρεάν Wi-Fi και άνετο καθιστικό. Το κέντρο ευεξίας περιλαμβάνει ατμόλουτρο, σάουνα, υπαίθριο υδρομασάζ και εγκαταστάσεις μασάζ. Το γυμναστήριο σάς δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείτε όλο το 24ωρο θαυμάζοντας τη θέα στο απέραντο γαλάζιο, ενώ το à la carte εστιατόριο σερβίρει μεσογειακές σπεσιαλιτέ μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024