Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΕμπάργκο στην Αράχωβα για τον Όλιβερ – Τι απαντούν οι ξενοδόχοι
Προορισμός

Εμπάργκο στην Αράχωβα για τον Όλιβερ – Τι απαντούν οι ξενοδόχοι

Χιλιάδες χρήστες εκδηλώνουν καθημερινά την οργή τους για τον θάνατο του άτυχου χάσκι και ζητούν την άμεση σύλληψη του δράστη.

Οι χρήστες του διαδικτύου μέσω των Social Media “μεταφράζουν” εδώ και λίγες μέρες την οργή τους καλώντας τον κόσμο να μην επισκεφθεί το δημοφιλές χειμερινό θέρετρο μέχρι να βρεθεί, να συλληφθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος του “Όλιβερ”, του χάσκυ που βρέθηκε άγρια κακοποιημένο από κάποιον στην Αράχωβα, κατάφερε να γυρίσει σπίτι του αλλά τελικά εξέπνευσε.

Η έκταση που έχει πάρει το θέμα πανελλαδικά και η εμφάνιση του #CancelArachova, προκάλεσε την αντίδραση των ξενοδόχων της Αράχωβας.

Τι λένε οι ξενοδόχοι της περιοχής

Σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας κα Καλούσα Ναυπακτίτου τονίζει ότι “η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

¨Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα – Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας. 

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού! 

Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες – blog, για έναν ή περισσότερους κακοποιητές τον/τους οποίο/ους εννοείται, ότι αν γνωρίζαμε θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς. Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!

Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στη Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία! 

Επίσης όλα αυτά τα χρόνια είμαστε αποδέκτες εκατοντάδων παρατειμένων σκυλιών από τους ζωόφιλους επισκέπτες της Αράχωβας, τα οποία φροντίζουμε με συμμετοχή του Δήμου και των κατοίκων!

Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί ο δράστης άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!

Με εκτίμηση

Καλούσα Ναυπακτίτου
Πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024