Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημερωτική επίσκεψη του υφυπουργού Τουρισμού στους Λειψούς
Περιφέρεια

Ενημερωτική επίσκεψη του υφυπουργού Τουρισμού στους Λειψούς

Ο υφυπουργός παρακολούθησε την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενημερώθηκε σχετικά με τα μέτρα θωράκισης της δημόσιας υγείας στο νησί που λαμβάνει ο δήμος σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές.

Το νησί των Δωδεκανήσων με τις περισσότερες αναλογικά γεννήσεις στην Ελλάδα επισκέφτηκε ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας την Παρασκευή 17 Ιουλίου, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου Λειψών κ. Φώτη Μάγγου. Ο υφυπουργός είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθεί σχετικά με τα μέτρα θωράκισης της δημόσιας υγείας στο νησί που λαμβάνει ο δήμος σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, καθώς και για τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη και την τουριστική προβολή του προορισμού.

Ο κ. Κόνσολας δήλωσε ικανοποιημένος όσο και περήφανος για την οργάνωση και εξέλιξη του ακριτικού αυτού δωδεκανησιακού τόπου που δεν υστερεί σε τίποτα, σε σχέση με άλλους προορισμούς της Ελλάδας. “Με τον κ. Κόνσολα μας ‘δένει’ φιλία πολλών ετών που χτίστηκε στη βάση της αμοιβαίας εκτίμησης από την περίοδο που θήτευε ως βουλευτής, μέχρι και σήμερα που έχει αναλάβει καθήκοντα υφυπουργού στην πιο δύσκολη περίοδο που έχει περάσει ποτέ ο ελληνικός τουρισμός, εν τη γενέσει του”, δήλωσε ο δήμαρχος Λειψών, που είχε την ευκαιρία να θέσει επί τάπητος συγκεκριμένα ζητήματα τουριστικής φύσης στο πλαίσιο της εποικοδομητικής ενημερωτικής επίσκεψης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024