Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπέκταση του Ομίλου Radisson Hotel στα ελληνικά νησιά με δύο νέα ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία

Επέκταση του Ομίλου Radisson Hotel στα ελληνικά νησιά με δύο νέα ξενοδοχεία

Το Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos πρόκειται να ανοίξει τον Μάιο του 2022, ενώ το Radisson Resort Plaza Skiathos τον Ιούνιο του 2022.

Σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της πολυτελούς μάρκας Radisson, ο Όμιλος Radisson Hotel ανακοίνωσε την υπογραφή του Radisson Resort Plaza Skiathos, που πρόκειται να ανοίξει αργότερα φέτος. Η νέα συμφωνία με τον όμιλο HotelBrain θα λειτουργήσει επίσης το Radisson Blu Euphoria Resort, στη Μύκονο, ακριβώς την περίοδο τουριστικής αιχμής του 2022, και θα ανεβάσει τον αριθμό στο ελληνικό χαρτοφυλάκιο του ομίλου σε έξι ξενοδοχεία (σε λειτουργία και ανάπτυξη).

Το Radisson Resort Plaza Skiathos θα διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και μπαρ με βεράντα, πισίνα και εγκαταστάσεις ευεξίας, που θα περιβάλλονται από καταπράσινο τοπίο και μόλις 100 μέτρα από την ακτή. Το Radisson Resort Plaza Skiathos πρόκειται να ανοίξει τον Ιούνιο του 2022.


Το Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos.

Το Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos θα είναι το δεύτερο θέρετρο πέντε αστέρων της κορυφαίας μάρκας Radisson Blu στις Κυκλάδες, μαζί με το Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη και το τέταρτο ξενοδοχείο Radisson Blu στην Ελλάδα. Το νέο θέρετρο στη Μύκονο θα διαθέτει 34 δωμάτια σε οκτώ κτίρια, δίνοντάς του μια αίσθηση boutique resort. Απ’ευθείας θέα στη θάλασσα, πισίνες υπερχείλισης, ιδιωτικό τζακούζι, εγκαταστάσεις ευεξίας, εστιατόριο και υπαίθριο μπαρ στην πισίνα ολοκληρώνουν τη συνολική εμπειρία. Το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει τον Μάιο του 2022.


Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos.

Το Radisson Blu είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό σήμα hi-end στην Ευρώπη για πάνω από δέκα χρόνια, με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε λειτουργία παγκοσμίως. Η Radisson διαθέτει περισσότερα από 290 ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη, κυρίως στην Ασία-Ειρηνικό και την περιοχή EMEA, καθιστώντας τη μάρκα πραγματικό παγκόσμιο “παίκτη” στην πολυτελή κατηγορία.

“Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των ελληνικών θέρετρων μας, καθώς και τη συνολική μας παρουσία στην Ελλάδα σε τόσο επιθυμητές τοποθεσίες με την HotelBrain Group, έναν από τους κορυφαίους hotel operators στη χώρα. Οι υπογραφές συνάδουν με την αυξανόμενη εστίασή μας στα θέρετρα παγκοσμίως, καθώς και με την ρεαλιστική μας προσέγγιση, όσον αφορά στις μετατροπές, καθώς υλοποιούμε τη στρατηγική μας για την Ελλάδα, όχι μόνο σε βασικές πόλεις, αλλά και σε όλους τους νησιωτικούς και τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Ευχαριστούμε την HotelBrain για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τη στρατηγική μας σχέση μαζί τους”, λέει ο Elie Milky, αντιπρόεδρος Ανάπτυξης του Radisson Hotel Group.

Ο κ. Παναγιώτης Παλαιολόγος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου HotelBrain προσθέτει: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τη Radisson και εκτιμούμε ότι θα επεκταθεί περαιτέρω και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, είτε μέσω ξενοδοχείων ήδη υπό την ‘ομπρέλα’ μας, είτε με επερχόμενα έργα. Πιστεύουμε ότι ο ελληνικός τουρισμός είναι ένα από τα πιο ισχυρά ‘προϊόντα’ στον κόσμο και το brand της Radisson το αναβαθμίζει σημαντικά”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024