Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπίσκεψη δημοσιογράφων ελβετικών τουριστικών εντύπων στο Ρέθυμνο
Προώθηση προορισμού

Επίσκεψη δημοσιογράφων ελβετικών τουριστικών εντύπων στο Ρέθυμνο

Στο πλαίσιο της παραμονής τους στην Κρήτη οι Ελβετοί δημοσιογράφοι (ημερήσιος και περιοδικός Τύπος/επαγγελματικά έντυπα) περιηγήθηκαν σε αξιοθέατα και μνημεία του Ρεθύμνου, αλλά και της ενδοχώρας.

Την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφθηκαν 10 Ελβετοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι πραγματοποιούν μαζί με τουριστικούς πράκτορες της TUI Ελβετίας, εκ των σημαντικότερων Tour Operator της χώρας, ταξίδι εξοικείωσης στην Κρήτη.

Στο πλαίσιο της παραμονής τους στην Κρήτη οι Ελβετοί δημοσιογράφοι (ημερήσιος και περιοδικός Τύπος/επαγγελματικά έντυπα) περιηγήθηκαν σε αξιοθέατα και μνημεία του Ρεθύμνου, αλλά και της ενδοχώρας και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κρητική διατροφή και τα τοπικά προϊόντα.

Οι Ελβετοί δημοσιογράφοι συνοδεύονταν από τον επορικό διευθυντή της TUI Ελβετίας, Roland Schmid, ο οποίος ενημέρωσε την κα Λιονή σχετικά με το ταξίδι εξοικείωσης, που έχει την επωνυμία “TUI SUISSE World Εxperience Τοur 2014”, στο οποίο συμμετέχουν  130  ταξιδιωτικοί πράκτορες από γερμανόφωνη και γαλλόφωνη Ελβετία (ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων και manager), 10 δημοσιογράφοι και 10 διευθυντικά στελέχη της TUI. Σκοπός του ταξιδιού είναι, όπως δήλωσε το στέλεχος της TUI, η καλύτερη δυνατόν προώθηση του νησιού και των κρατήσεων μέσα από τη γνωριμία των πρακτόρων με τον προορισμό, δηλαδή την Κρήτη.

Η κα Λιονή, αφού καλωσόρισε τους Ελβετούς δημοσιογράφους στην Κρήτη και το Ρέθυμνο έκανε μια σύντομη αναφορά στο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας, στην ιστορία και τους πυλώνες ανάπτυξης της Κρήτης (πρωτογενή τομέα και τουρισμό). Η αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε επίσης στην πληθώρα μορφών εναλλακτικού τουρισμού, που διαθέτει η Κρήτη, καθώς και στην κρητική διατροφή, που έχει καταστεί διατροφικό πρότυπο παγκοσμίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024