Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπίσκεψη της επιστημονικής ομάδας PRsolutions στον ξενώνα "Πρυτανείο" στη Λακωνία
Νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στη Λακωνία

Επίσκεψη της επιστημονικής ομάδας PRsolutions στον ξενώνα "Πρυτανείο" στη Λακωνία

Στο 'Πρυτανείο', στα Τσίντζινα (Πολύδροσο) Λακωνίας, τα δωμάτια με ιδιαίτερο χρώμα το καθένα αποτελούν πλήρεις προτάσεις διαμονής με έντονη την τοπική φιλοσοφία του ορεινού προορισμού.

Σε μια άτυπη επίσκεψη της επιστημονικής ομάδας PRsolutions στα Τσίντζινα (Πολύδροσο) Λακωνίας τα μέλη της συναντήθηκαν με τον επιχειρηματία κ. Αντώνη Παπανικολάου και μίλησαν μαζί του για τον “δικό του Πάρνωνα”. Μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικής παρουσίας στον ξενώνα “Σχολαρχείο” μέσα στο χωριό Τσίντζινα, ο κ. Παπανικολάου προχώρησε τον τελευταίο χρόνο στο νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα.

Το “Πρυτανείο”, ως φυσική εξέλιξη της επιχειρηματικής μαθητείας μετά το “Σχολαρχείο” έχει να επιδείξει πολλά στοιχεία επιχειρηματικής ωριμότητας. Τα δωμάτια με ιδιαίτερο χρώμα το καθένα αποτελούν πλήρεις προτάσεις διαμονής με έντονη την τοπική φιλοσοφία του ορεινού προορισμού.

Η κουζίνα, με αρχιτεκτονική που επιτρέπει στον επισκέπτη να παρακολουθεί τη διαδικασία παρασκευής του φαγητού, προτείνει μια πανδαισία γεύσεων που κινούνται ανάμεσα σε παραδοσιακά και gourmet  πιάτα. Ο κ. Παπανικολάου επιμένει ιδιαίτερα στη χρήση τοπικών υλικών, σημείο στο οποίο “συναντήθηκαν” οι απόψεις του με αυτές της PRsolutions για την ταυτότητα και τοπικότητα του τουριστικού προιόντος. Η προσπάθεια που καταβλήθηκε να ενσωματωθεί ο ξενώνας στο τοπίο με κάθε λεπτομέρεια αποκαλύπτει τις επιλογές του ιδιοκτήτη. Ο Πάρνωνας και η Λακωνική γη αποτελούν για αυτόν πηγές έμπνευσης.

Το “Πρυτανείο” είναι ο χώρος στον οποίο οι εικόνες και οι σκέψεις από μακρινές περιπλανήσεις συναντούν τη Λακωνία που ο κ. Παπανικολάου θέλει να μοιραστεί με φίλους και επισκέπτες, όπως χαρακτηριστικά μας είπε: “Το αγρόκτημα του ξενώνα με τα προιόντα βιολογικής καλλιέργειας, το λάδι του κτήματος που πλέον κυκλοφορεί με δική του ετικέτα, τα μυρωδικά και βότανα του βουνού, οι τοπικές μαρμελάδες, τα λικέρ και πολλές άλλες παρόμοιες προτάσεις δεν είναι παρά οι αφορμές για να κρατήσουμε ζωντανή την εμπειρία της δικής μας Λακωνίας. Αν σε αυτά προσθέσουμε τις ξεναγήσεις στα ορεινά μονοπάτια και τις διάφορες βιωματικές δράσεις που οργανώνουμε συχνά για τους φίλους μας, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως το “Πρυτανείο” είναι η απάντησή μας όχι απλά στο μαζικό και βιομηχανοποιημένο τουρισμό των ημερών μας, αλλά στον ίδιο το χρόνο, η προσπάθειά μας να μιλήσουμε σε όλους για τον Πάρνωνα που αγαπάμε”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024