Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίθεση με μαχαίρι εναντίον τουριστών στην περιοχή της Ακρόπολης
Εγκληματικότητα

Επίθεση με μαχαίρι εναντίον τουριστών στην περιοχή της Ακρόπολης

Οι δράστες άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα των τουριστών και διέφυγαν. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Επίθεση με μαχαίρι από πέντε αγνώστους δέχτηκαν χθες το βράδυ δύο τουρίστες, ένας 22χρονος και μια συνομήλική του γυναίκα, στην περιοχή της Ακρόπολης (στο λόφο του Φιλοπάππου).

Οι δράστες άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα των τουριστών και διέφυγαν. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ένα μήνα πριν περίπου η Αστυνομία συνέλαβε έξι Πακιστανούς, ηλικίας από 19 έως 34 χρόνων, οι οποίοι είχαν συστήσει συμμορία που λήστευε Αθηναίους και τουρίστες στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη, κυρίως τις βραδινές ώρες. Η συμμορία απειλούσε τα θύματα με απειλή μαχαιριού και τους έπαιρνε τα κινητά τηλέφωνα, μετρητά και ό,τι άλλο αξίας είχαν πάνω τους. Μέχρι σήμερα, οι έρευνες αποκάλυψαν ότι η συμμορία των ληστών είναι υπεύθυνη για τρεις ληστείες και μία απόπειρα φόνου εναντίον αλλοδαπού στις 3 Μαρτίου.

Η συμμορία δραστηριοποιούταν εδώ και δύο μήνες στην περιοχή γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, καθώς και το λόφο του Φιλοπάππου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024