Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕτήσιο Γαστρονομικό Φεστιβάλ στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων από το 2022
Γαστρονομία

Ετήσιο Γαστρονομικό Φεστιβάλ στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων από το 2022

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 (αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα) θα οργανωθεί ένας προπομπός του φεστιβάλ, όπου για μία μέρα θα υλοποιηθούν στοχευμένες δράσεις για τους Έλληνες –ντόπιους και επισκέπτες- και τους διεθνείς επισκέπτες, που θα βρίσκονται στην περιοχή.

Ο  Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Λουτρακίου ανέθεσε για τα επόμενα 3 χρόνια στην εταιρεία τουριστικού marketing, Respond On Demand Ltd την οργάνωση ετήσιου διήμερου Φεστιβάλ Γαστρονομίας. Στόχος του Φεστιβάλ είναι η δημιουργία ενός θεσμού που θα προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους Έλληνες και ξένους επισκέπτες στο Λουτράκι.

Το φεστιβάλ οργανώνεται υπό την αιγίδα και τη συμπαράσταση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με την ενεργό συμμετοχή των επιχειρήσεων εστίασης-μελών του Συλλόγου Επισιτιστών “Ο Ξένιος Ζευς”. Η πρώτη επίσημη διοργάνωση του φεστιβάλ θα γίνει τον Ιούνιο του 2022 με πλήθος εκδηλώσεων, όπως:

  • Γευσιγνωσίες
  • Οινογνωσίες
  • Εξειδικευμένη προβολή τοπικών προϊόντων
  • Θεματικές διαδρομές μέσα στην πόλη
  • Θεματικά αφιερώματα για τοπικά εδέσματα και ποτά

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 (αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα) θα οργανωθεί ένας προπομπός του φεστιβάλ, όπου για μία μέρα θα υλοποιηθούν στοχευμένες δράσεις για τους Έλληνες –ντόπιους και επισκέπτες- και τους διεθνείς επισκέπτες, που θα βρίσκονται στην περιοχή. Σκοπός του προπομπού αυτού είναι να γίνει μια πρώτη επίσημη παρουσίαση του project στην Ελλάδα αλλά και στις διεθνείς αγορές του τουρισμού.

Θα προσκληθούν Έλληνες δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, στους οποίους θα παρουσιαστεί το project, έτσι ώστε το 2022 να είναι έτοιμο προς πώληση και προβολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρεία Respond On Demand θα επικοινωνήσει το Φεστιβάλ του 2022 στη μεγάλη database τουριστικών γραφείων εξωτερικού που διαθέτει, προκειμένου να το εντάξουν στα μελλοντικά τους πακέτα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024