Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕΞΘ: Αθέμιτος ανταγωνισμός η ένταξη καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο 'Τουρισμός Για Όλους'
Ξενοδοχία

ΕΞΘ: Αθέμιτος ανταγωνισμός η ένταξη καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στο 'Τουρισμός Για Όλους'

'Η χρόνια και προκλητική προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος προς τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που έχει δημιουργήσει συνθήκες σημαντικότατου αθέμιτου ανταγωνισμού και στα ξενοδοχεία της περιοχής της Θεσσαλονίκης', σημειώνει η Ένωση.

“Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Πολιτεία επιτρέπει την ένταξη στο πρόγραμμα ‘Τουρισμός για όλους’ καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, για τα οποία δεν υπάρχει κανένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο αναφορικά τόσο με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους όσο και με άλλα σοβαρότατα θέματα (υγιεινή, ασφάλεια, φορολογικές υποχρεώσεις απέναντι στο Κράτος κ.ά.), αλλά αυτό δυστυχώς δε φαίνεται να απασχολεί τους αρμοδίους”. Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Και συνεχίζει: “Η χρόνια και προκλητική προνομιακή μεταχείριση από το Κράτος προς τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που έχει δημιουργήσει συνθήκες σημαντικότατου αθέμιτου ανταγωνισμού και στα ξενοδοχεία της περιοχής της Θεσσαλονίκης, οδηγεί σε έντονο προβληματισμό και -εν κατακλείδι- στο συμπέρασμα ότι σκοπός αυτής της μεταχείρισης είναι η ψηφοθηρία, η οποία όμως έχει και τα όριά της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024