Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΓαλλίδες vloggers εξυμνούν την ομορφιά των Χανίων
Προβολή προορισμού

Γαλλίδες vloggers εξυμνούν την ομορφιά των Χανίων

Μέσω της καινοτόμας ψηφιακής πλατφόρμα προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών, 'Blogtrotters', και του φετινού concept 'Greece Beyond the Senses' οι δύο vloggers βρέθηκαν στα Χανιά από τις 13 έως τις 17 Οκτωβρίου στο πλαίσιο ομαδικού ταξιδιού.

Από το Παλιό Λιμάνι έως τα Σφακιά και από τον Μπάλο έως τη Σούδα, δύο κορυφαίες Γαλλίδες vloggers, η LittleJBeauty και η The World of Sisters προβάλλουν τα Χανιά μέσα από δύο 5λεπτα video στα κανάλια τους στο YouTube και στους συνολικά 580.000 συνδρομητές τους, καθώς και στα υπόλοιπα Social Media με πάνω από μισό εκατομμύριο fans και followers, συνολικά.

Μέσω της καινοτόμας ψηφιακής πλατφόρμα προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών, “Blogtrotters”, και του φετινού concept “Greece Beyond the Senses” οι δύο vloggers βρέθηκαν στα Χανιά από τις 13 έως τις 17 Οκτωβρίου στο πλαίσιο ομαδικού ταξιδιού, όπου γνώρισαν την κρητική φιλοξενία και την παράδοση και ιστορία των Χανίων, μέσα από εμπειρίες συνδεδεμένες με τις πέντε αισθήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους οι Γαλλίδες vloggers είχαν την ευκαιρία να “ξυπνήσουν” τις αισθήσεις τους μέσα από στοχευμένες εμπειρίες και συγκεκριμένα, να μυρίσουν τα βότανα και τα ενδημικά φυτά της Κρήτης, να δοκιμάσουν την τέχνη της αγγειοπλαστικής, να αντικρύσουν τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, να δοκιμάσουν παραδοσιακές κρητικές συνταγές και να ακούσουν ριζίτικα τραγούδια υπό τους ήχους της κρητικής λύρας.

Το ταξίδι στα Χανιά διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece, στο πλαίσιο συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων και σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean.

Το vlog της LittleJBeauty

Το vlog της The World of Sisters

Το blog post της The World of Sisters

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023