Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΓνωριμία Πολωνών τουριστικών πρακτόρων με τη Σκόπελο
Τουριστικοί πράκτορες

Γνωριμία Πολωνών τουριστικών πρακτόρων με τη Σκόπελο

Η Rainbow Tours Poland πραγματοποιηθεί εβδομαδιαίες πτήσεις με αποκλειστικό προορισμό τη Σκόπελο για 119 ημέρες τον χρόνο.

Με έντονο τοπικό χρώμα έκλεισε το ταξίδι εξοικείωσης των 23 διακεκριμένων Πολωνών τουριστικών πρακτόρων στη Σκόπελο. Με την φροντίδα της κας Αθηνάς Ντάκη παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από χορευτική ομάδα ντυμένη με παραδοσιακές σκοπελίτικες φορεσιές. Οι Πολωνοί φιλοξενούμενοι εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από το “Στόλισμα της Νύφης” και τον περίτεχνο χορό της. Η σχετική δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Σπύρου όπου και φιλοξενήθηκαν οι τουριστικοί πράκτορες.

Ταυτόχρονα με τη χορευτική εκδήλωση υπήρξαν τηλεοπτικές λήψεις για τις ανάγκες της εκπομπής “Εμείς οι Έλληνες” του τηλεοπτικού καναλιού Super TV. Τα σχετικά γυρίσματα θα προβληθούν σε προσεχή εκπομπή του καναλιού προσδίδοντας διαφήμιση και αναγνωρισιμότητα στην Σκόπελο, ειδικά ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

“Είμαστε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από το καταπράσινο νησί σας”, δήλωσε η υπεύθυνη Marketing του ταξιδιωτικού οργανισμού Rainbow Tours Poland. “Ήταν μιας πρώτης τάξεως γνωριμία με τον προορισμό που καλούμαστε να πουλήσουμε φέτος και τα επόμενα 2 χρόνια”, συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rainbow Tours Poland πραγματοποιηθεί εβδομαδιαίες πτήσεις με αποκλειστικό προορισμό τη Σκόπελο για 119 ημέρες τον χρόνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024