Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓνωριμία τουριστικών πρακτόρων με τη δυτική Μάνη
Τουριστικά γραφεία

Γνωριμία τουριστικών πρακτόρων με τη δυτική Μάνη

Τουριστικοί πράκτορες απο Αθήνα, Πάτρα και Άνδρο επισκέφθηκαν αξιοθέατα, ιστορικά – αρχαιολογικά μνημεία και πολλές περιοχές του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη δυτική Μάνη αναχώρησαν οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων που επισκέφθηκαν την περιοχή, το διάστημα απο τις 19-21 Απριλίου 2013. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Δήμο Δυτικής Μάνης, ο οποίος σε συνεργασία με τον HATTA – Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων, οργάνωσε αυτό το ταξίδι, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων να γνωρίσουν την τουριστική προσφορά της περιοχής και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Δυτικής Μάνης.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους, οι τουριστικοί πράκτορες απο Αθήνα, Πάτρα και Άνδρο επισκέφθηκαν αξιοθέατα, ιστορικά – αρχαιολογικά μνημεία και πολλές περιοχές του Δήμου, συνοδευόμενοι απο το δήμαρχο Δυτικής Μάνης, κ. Δημήτριο Γιαννημάρα και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Βασίλειο Κυβέλο.

Οι τουριστικοί πράκτορες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι απο τη φιλοξενία, απο τις πολλές δυνατότητες πραγματοποίησης εναλλακτικών δραστηριοτήτων και απο τις ομορφιές της περιοχής –πολλοί εκ των οποίων την επισκέπτονταν για πρώτη φορά- και δήλωσαν ότι θα την επισκεφθούν ξανά και οι ίδιοι, ως μεμονωμένοι επισκέπτες, αλλά και την πρόθεσή τους να την προωθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο μέσω των τουριστικών τους γραφείων. Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης τους ευχαρίστησε που επισκέφθηκαν την περιοχή και δήλωσε ότι αυτή η κίνηση αποτελεί την αρχή για την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων που ενισχύουν αποτελεσματικά τον τουρισμό, αισιοδοξώντας ότι θα υπάρξουν άμεσα οφέλη επιχειρηματικών συνεργασιών.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους επαγγελματίες που υποδέχθηκαν και φιλοξένησαν την αποστολή αυτή, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης, με την ευγενική προσφορά τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024