Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήH Τουριστική Επιτροπή Δήμου Σκοπέλου στην ITTF Belgrade 2013
Εκθέσεις

H Τουριστική Επιτροπή Δήμου Σκοπέλου στην ITTF Belgrade 2013

Η Σκόπελος ήρθε να προστεθεί στις διαρκείς αναζητήσεις των Σέρβων τουριστών για νέους προορισμούς καλοκαιρινών διακοπών μετά την καθήλωσή τους τα τελευταία έτη στις περιοχές της Χαλκιδικής, της Παραλίας Κατερίνης, της Θάσου – Καβάλας και της Ασπροβάλτας – Σταυρού.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επισκεψιμότητα του περιπτέρου του Δήμου Σκοπέλου στη φετινή Τουριστική Έκθεση του Βελιγραδίου. Δεν αποτέλεσε, εν τούτοις, έκπληξη και δεν ήταν αναπάντεχη, διότι σε όλη την προηγούμενη χρονιά η σερβική τουριστική αγορά έδειξε τα σημαντικά σημεία προτίμησης προς την Σκόπελο μετά την συστηματικές προσπάθειες που κατέβαλαν τόσο η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου όσο και η εταιρεία Spyrou Hotels & Companies.

Το ενδιαφέρον των Σέρβων, επαγγελματιών και ιδιωτών για την Σκόπελο ήταν τόσο έντονο ώστε εξαντλήθηκε σχεδόν όλο το έντυπο διαφημιστικό υλικό του περιπτέρου.

Η 35η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου (από 21 έως 24 Φεβρουαρίου) είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση τουρισμού στη Σερβία. Ανταποκρινόμενη στα διεθνή πρότυπα, για περισσότερα από 30 χρόνια έχει δημιουργήσει σχέσεις συνεργασίας με τους εκθέτες της, προσφέροντας ποιότητα και ποικίλες δραστηριότητες και προσελκύοντας μεγάλο αριθμό εκθετών κάθε χρόνο.

Πέρυσι, περισσότεροι από 880 εκθέτες συμμετείχαν στην ITTFA, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε 58.000. Ο διεθνής χαρακτήρας της εκδήλωσης, η οποία προσελκύει περισσότερους εκθέτες κάθε χρόνο από όλα τα μέρη του κόσμου, επιβεβαιώνεται με περισσότερους από 250 συμμετέχοντες από 43 χώρες.

Η Σερβία, χωρίς να διαθέτει έξοδο προς τη θάλασσα και με σχετική απροθυμία των Σέρβων να επισκεφτούν τις παραλίες της Κροατίας, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Ελλάδα και στους φιλικούς προς αυτούς, Έλληνες. Πάνω από 600.000 Σέρβοι κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα.

Η Σκόπελος ήρθε να προστεθεί στις διαρκείς αναζητήσεις των Σέρβων τουριστών για νέους προορισμούς καλοκαιρινών διακοπών μετά την καθήλωσή τους τα τελευταία έτη στις περιοχές της Χαλκιδικής, Παραλίας Κατερίνης, Θάσου-Καβάλας και Ασπροβάλτας – Σταυρού.

“Παρ’ότι απομακρυσμένη η Σκόπελος και με υπολογίσιμο κόστος ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ανατρέπει τα εμπόδια και θέλγει τους Σέρβους που αναζητούν ήρεμες οικογενειακές διακοπές και ισχυρή δόση φύσης” δήλωσε τουριστικός πράκτορας του Βελιγραδίου. “Μένει μόνο να διατηρήσετε το νησί σας με οικολογική ταυτότητα, καθαριότητα και ανθρώπινη προσέγγιση” συμπλήρωσε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024