Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίHospitality Net: Η Τήνος είναι το ιδανικό νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2023
Νησιωτικοί προορισμοί

Hospitality Net: Η Τήνος είναι το ιδανικό νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2023

Σύμφωνα με την ταξιδιωτική ιστοσελίδα, Hospitality Net, η Τήνος είναι ιδανικός προορισμός για το 20023.

Τα ελληνικά νησιά έχουν γίνει ανάρπαστα για τις καλοκαιρινές διακοπές το 2023. Μάλιστα η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Hospitality Net προτείνει την Τήνο για ιδανικές διακοπές. Η διαδικτυακή ιστοσελίδα η οποία ειδικεύεται για τον κλάδο της φιλοξενίας και είναι μέρος του Δικτύου Hsyndicate ονομάζει το κυκλαδίτικο νησί ως τη «Μούσα του Αιγαίου».

«Μόλις μισή ώρα με το ferry από τη Μύκονο, το αραιοκατοικημένο νησί της Τήνου είναι μια άγρια μαρμαρογλυπτή ομορφιά, καθιστώντας το ένα ήσυχο χτύπημα για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τους μεγαλύτερους προορισμούς της Ελλάδας. Υπάρχουν χωριά μαρμάρου όπως ο Πύργος, που είναι γνωστός για τους γλύπτες του, αλλά είναι τα εγκαταλειμμένα λατομεία μαρμάρου σε όλο το νησί που είναι τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα. Οι πύργοι της ακατέργαστης πέτρας δημιουργούν ένα μοναδικό γεωλογικό προφίλ και στο λατομείο Κουμελά οι ταξιδιώτες θα βρουν ακόμη και μια φυσική μαρμάρινη πισίνα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το μάρμαρο που θαμπώνει σε αυτό το νησί. Η κουζίνα του νησιού είναι από τις καλύτερες των Κυκλάδων, όπως και τα κρασιά από σταφύλια που καλλιεργούνται με άφθονα ορυκτά από πέτρες και αλάτι», αναφέρει.

Ωστόσο, η Τήνος είναι ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που προτείνεται. Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα στέκεται ιδιαιτέρως σε ακόμα 6 διεθνείς προορισμούς:

  1. Μαυρίκιος
  2. Lombok Ινδονησία,
  3. Bad Gastein Αυστρία
  4. Μαυροβούνιο
  5. Maebashi
  6. Κιότο Ιαπωνία
TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024