Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ 4η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Θήρας στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου
Περιφέρεια

Η 4η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Θήρας στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Μουσείο της Ακρόπολης ο δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος θα αναφερθεί συνολικά στη σημερινή κατάσταση του νησιού, αλλά και στα σχέδια και ενέργειες που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια.

Η 4η ετήσια ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Θήρας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου της Ακρόπολης με τίτλο φέτος: “50 χρόνια Ακρωτήρι – Έργα και Προοπτικές στο χώρο του Πολιτισμού”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος θα αναφερθεί συνολικά στη σημερινή κατάσταση του νησιού, αλλά και στα σχέδια και ενέργειες που προγραμματίζονται για τα επόμενα χρόνια.

Για τα 50 χρόνια της Ανασκαφής στο Ακρωτήρι θα μιλήσει ο καθ. Χρίστος Ντούμας, διευθυντής Ανασκαφής στο Ακρωτήρι. Για τις δράσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων στα μνημεία και τα μουσεία της Σαντορίνης θα μιλήσει ο δρ. Δημήτρης Αθανασούλης, διευθυντής της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, ενώ ο κ. Σταύρος Μπένος – ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ – θα αναφερθεί σε μία σειρά παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν την αξιοποίηση του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος της Σαντορίνης.

Το πάνελ των ομιλητών ολοκληρώνεται με τον κ. Γρηγόρη Ζαριφόπουλο, γενικό διευθυντή της Google Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, ο οποίος θα αναφερθεί στην πρωτοβουλία “Grow Greek Tourism Online” της Google και στη συνεργασία με τον Δήμο Θήρας για την υποστήριξη του “Σαντορίνη Προορισμός Όλο το Χρόνο”.

Ετικέτες
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024