Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Arkia Israeli Airlines ξεκινά πτήσεις από Τελ Αβίβ προς Σκιάθο τον Ιούλιο του 2022
Εκθέσεις

Η Arkia Israeli Airlines ξεκινά πτήσεις από Τελ Αβίβ προς Σκιάθο τον Ιούλιο του 2022

Συζητήσεις του Δήμου Σκιάθου και με την TUS AIR, με στόχο απευθείας πτήσεις από το Τελ Αβίβ για το 2023.

Στην 28η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Mediterranean Tourism Market (Ι.Μ.Τ.Μ. 2022) που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ στις 29 και 30 Μαρτίου 2022 συμμετείχε ο Δήμος Σκιάθου με δικό του χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ. Τον δήμο εκπροσώπησε ο δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας, με σκοπό την ενίσχυση της αγοράς του Ισραήλ, η οποία τα τελευταία χρόνια σημειώνει συνεχώς αυξητική τάση.

Η I.M.T.M. TLV είναι η μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στο Ισραήλ με κορυφαίους εκθέτες και με τη συμμετοχή εκπροσώπων από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της έκθεσης ο δήμαρχος Σκιάθου πραγματοποίησε ιδιαίτερα σημαντικές συναντήσεις. Με τον υπουργό Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια, όπου συζητήθηκε και η επικείμενη εκδήλωση παρουσίασης της Σκιάθου στο Παρίσι στις 31 Μαρτίου 2022. Με την Zippi Brand, αντιδήμαρχο Διεθνών Σχέσεων και Τουρισμού του Τελ Αβίβ και με τον Eliav Blizowsky, διευθυντή Διεθνών Σχέσεων του δήμου, στην προγραμματισμένη συνάντηση, συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δήμων για θέματα τουρισμού, επενδύσεων και πολιτισμού.

Σημαντικές ήταν οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών TUS AIR και Arkia Israeli Airlines, και συγκεκριμένα με τον Gaddi Tepper, γενικό διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας Arkia Israeli Airlines, όπου σύμφωνα με τις δηλώσεις του η εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις από το Τελ Αβίβ για τη Σκιάθο στα τέλη Ιουλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, και με τον Stefan Eiche, γενικό εμπορικό διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας TUS AIR, για τη συνεργασία με στόχο τις απευθείας πτήσεις από το Τελ Αβίβ για το 2023, η εταιρεία το 2021 είχε στο πρόγραμμά της απευθείας πτήσεις για τη Σκιάθο από το Τελ Αβίβ, ενώ για το 2022 έχει στο πρόγραμμά της δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Λάρνακα για τη Σκιάθο.


Ο δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας (αριστερά) με τον Emilano Oszlak, γενικό διευθυντή του τουριστικού ομίλου ISSTA.

Με στόχο της δυναμική παρουσία του προορισμού συζητήθηκε με τους εκπροσώπους Tour Operators το ενδεχόμενο κοινής καμπάνιας προβολής, οι συναντήσεις έγιναν με τον Oren Cohen Meguri, διευθυντή Marketing του μεγαλύτερου τουριστικού ομίλου του Ισραήλ, Flying Carpet και τον Emilano Oszlak, γενικό διευθυντή του τουριστικού ομίλου ISSTA, με τον οποίο ο δήμος είχε συνεργαστεί για καμπάνια προβολής το 2021. Συναντήσεις έγιναν ακόμη με δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ, με στόχο την παραγωγή δημοσιευμάτων για την προβολή του προορισμού.

“Η έκθεση του Τελ Αβίβ είναι από τις πιο σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις για την ισραηλινή αγορά με σημαντικές συμμετοχές-παρουσίες από όλο τον κόσμο. Ο Δήμος Σκιάθου πέτυχε ιδιαίτερα σημαντικές επαφές και εξασφάλισε συνεργασίες, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά την ισχυρή παρουσία της Σκιάθου στο χάρτη της τουριστικής αγοράς” δήλωσε ο κ. Τζούμας.

Στη φωτογραφία, ο δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας με τον γενικό διευθυντή της Arkia Israeli Airlines, Gaddi Tepper (αριστερά) και τον γενικό εμπορικό διευθυντή της TUS AIR Stefan Eiche (δεξιά).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024