Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ αυθεντικότητα της Θάσου μέσα σε ένα βίντεο μικρότερο του 1 λεπτού
Προορισμοί

Η αυθεντικότητα της Θάσου μέσα σε ένα βίντεο μικρότερο του 1 λεπτού

Πρόκειται για μια ξενάγηση από την εύπλαστη κεραμική στην απαιτητική μαρμαρογλυπτική με το παγκόσμιάς φήμης μάρμαρο Θάσου και από την ελαιοπαραγωγή στη φημισμένη μελισσοκομία του νησιού.  

Οι άνθρωποι της Θάσου και οι δημιουργίες τους είναι οι πρωταγωνιστές του νέου βίντεο «Thassos | Traditional crafts & local products». Ο πλούτος των χειροτεχνιών, τα δημοφιλή τοπικά προϊόντα της Θάσου και η παράδοση και κουλτούρα των κατοίκων του νησιού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αποτυπώνοντας το έντονο στοιχείο αυθεντικότητας του προορισμού και αναδεικνύοντας την πολιτιστική του αξία.

Στόχος του εν λόγω βίντεο είναι ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος του προορισμού με εμπειρίες πέρα από το ήλιος και θάλασσα και η προώθηση του στα διεθνή κοινά.

Μια ξενάγηση λοιπόν για το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό από την εύπλαστη κεραμική στην απαιτητική μαρμαρογλυπτική με το παγκόσμιάς φήμης μάρμαρο Θάσου και από την ελαιοπαραγωγή στη φημισμένη μελισσοκομία του νησιού.

Σημειώνεται πως το βίντεο «Thassos | Traditional crafts & local products» αποτελεί τη δεύτερη παραγωγή της σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας – Θάσου για το 2022, καθώς προηγήθηκε, τον Σεπτέμβρη, το λανσάρισμα του «Mt Pangaio | A mountain getaway from Kavala». Μια διαφορετική πρόταση για το εύρος των εμπειριών που προσφέρει η Καβάλα εστιάζοντας στις παγκόσμιες τάσεις των ταξιδιωτών που αναζητούν την επαφή με το περιβάλλον και τις δραστηριότητες στη φύση.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023