Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Ελαφόνησος στην κορυφή των προτάσεων για τις διακοπές των Ιταλών το 2023
Αγορές

Η Ελαφόνησος στην κορυφή των προτάσεων για τις διακοπές των Ιταλών το 2023

Simos - Elafonisos

Aφιέρωμα από την ιταλική ταξιδιωτική ιστοσελίδα The Wom Travel, για τους διασημότερους προορισμούς για το καλοκαίρι του 2023, με την Ελαφόνησο να κατακτά την δεύτερη θέση.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης των προτάσεων για το καλοκαίρι του 2023 βρίσκεται η Ελαφόνησος, σύμφωνα με έρευνα της ιταλικής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας The Wom Travel του έγκριτου εκδοτικού ομίλου Mondadori Media που περιλαμβάνει βιβλία και περιοδικά ποικίλης ύλης.

Στο αφιέρωμα για τους προορισμούς αναφέρει :“Καλοκαίρι 2023, πού να πάτε; Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για το καλοκαίρι του 2023; Δεν είναι πολύ νωρίς για να ρίξετε μια ματιά στους δημοφιλείς προορισμούς και τα πακέτα διακοπών για το 2023. Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για να περάσετε τις καλοκαιρινές διακοπές και οι καλύτεροι προορισμοί για τους νέους; Αν ψάχνετε για το τέλειο μέρος, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους καλύτερους προορισμούς: ορίστε μερικές ιδέες για να οργανώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές 2023”.

Ειδικά για την Ελαφόνησο επισημαίνει: “Αν ψάχνετε για το τέλειο ελληνικό νησί, σημειώστε αυτό το όνομα: Ελαφόνησος στα νότια της Πελοποννήσου, υπάρχει ένα μέρος που μοιάζει να βγαίνει από όνειρο: η Ελαφόνησος, ένα εξωτικό νησί μόλις 19 τετραγωνικών χιλιομέτρων που έχουμε θα μπορούσε να ορίσει μια μακριά λωρίδα παραδείσου.

Αν αυτό το καλοκαίρι θέλετε να ξεχάσετε τον μοντερνισμό και θέλετε να απολαύσετε υπέροχες παραλίες, θα χρειαστείτε μόνο μια πετσέτα θαλάσσης, μια κρέμα και ένα καπέλο. Σε περιμένουν εκτάσεις λευκής άμμου, αμμόλοφοι που περιβάλλονται από κέδρους, γαλαζοπράσινα νερά και γαλάζιοι ουρανοί: ένας παράδεισος χωρίς κόσμο που είναι δύσκολο να ξεχάσεις”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελαφόνησος αναδεικνύεται αγαπημένος προορισμός των Ιταλών. Υπενθυμίζεται ότι με προβολή στο διαδικτυακό workshop “Καλωσήρθατε στην Ελλάδα” (Benvenuti in Grecia) με την πρωτοβουλία του γραφείου ΕΟΤ στο Μιλάνο και με σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με επαγγελματίες της ιταλικής τουριστικής αγοράς, ο Δήμος Ελαφονήσου ενίσχυσε την παρουσία του σε μέσα ενημέρωσης και ταξιδιωτικές ιστοσελίδες της Ιταλίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024