Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Φινλανδία βασίζει την τουριστική της καμπάνια σε «μαθήματα ευτυχίας»
Προορισμοί

Η Φινλανδία βασίζει την τουριστική της καμπάνια σε «μαθήματα ευτυχίας»

«Πιστεύουμε ότι η ευτυχία δεν είναι μια μυστική ικανότητα με την οποία γεννιέσαι – είναι μια προσέγγιση στη ζωή που μπορείς να μάθεις», γράφει η ομάδα του Visit Finland.

Η Φινλανδία για ακόμα μία χρονιά πρωτοστατεί στην λίστα με τις ευτυχισμένες χώρες του κόσμου, σύμφωνα με το World Happiness Report. Η χώρα λοιπόν, με τα μαγευτικά Φιορδ αποφάσισε να πλαισιώσει την τουριστική της καμπάνια γύρω από την εν λόγω τιμητική διάκριση που έλαβε για έκτη χρονιά.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο εθνικός οργανισμός τουρισμού της χώρας, Visit Finland, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία «ευτυχίας». «Καθώς η Φινλανδία αναδείχτηκε η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο, διοργανώσαμε ένα masterclass αυτοπροσώπως αυτόν τον Ιούνιο. Όσοι επιλεγούν θα κερδίσουν ένα τετραήμερο ταξίδι  ώστε να βρουν τον Φινλανδό που κρύβουν μέσα τους», αναφέρουν οι σχετικοί φορείς.

Το «Masterclass of Happiness» θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2023 στο Kuru Resort, ένα θέρετρο με ιδιωτικές βίλες, η καθεμία με το δικό της σπα και σάουνα για να απολαύσουν οι επισκέπτες το πράσινο της περιοχής Lakeland, που είναι γνωστή για τα δάση και τις λίμνες της.

«Πιστεύουμε ότι η ευτυχία δεν είναι μια μυστική ικανότητα με την οποία γεννιέσαι – είναι μια προσέγγιση στη ζωή που μπορείς να μάθεις», γράφει η ομάδα του Visit Finland.

Το πρόγραμμα εκμεταλλεύεται στο έπακρο το φινλανδικό καλοκαίρι και θα προσφέρει στους επισκέπτες του ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει χειροτεχνίες με βάση τη φύση, επισκέψεις σε δάση και λίμνες, χαλαρωτικούς ήχους και μουσική και γενικά πτυχές του φινλανδικού τρόπου ζωής. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα υπάρχουν αποκλειστικές συνεδρίες με Φινλανδούς θα συμμετέχουν ως προσωπικοί coaches.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024