Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Grace Hotels ανακοινώνει τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου στην Καλαμάτα
Ξενοδοχεία

Η Grace Hotels ανακοινώνει τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου στην Καλαμάτα

Η έναρξη λειτουργίας του νέου ξενοδοχείου της Grace Hotels στην Καλαμάτα προγραμματίζεται για το 2017. Θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 μοναδικού σχεδιασμού βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων.

Η Grace Hotels ανακοινώνει τα σχέδιά της για την ανάπτυξη μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας, που θα περιλαμβάνει και βίλλες προς πώληση. Το ξενοδοχείο Grace Kalamata, θα βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Καλαμάτας και θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 μοναδικού σχεδιασμού βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων.

Όπως σε όλα τα ξενοδοχεία της εταιρίας, έτσι και ο σχεδιασμός του νέου ξενοδοχείου θα αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία των ξενοδοχείων Grace, η οποία συνδυάζει την κομψότητα, την απλότητα και την υψηλή αισθητική, διατηρώντας πάντα και στοιχεία της τοπικής αρχιτεκτονικής. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει πολλές γαστρονομικές επιλογές με εστιατόρια που θα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, δύο μπαρ, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις SPA και θεραπείες ομορφιάς, αναζωογόνησης και ευεξίας, συνεδριακούς χώρους καθώς και ειδικές εγκαταστάσεις για τους μικρούς επισκέπτες, αλλά και για τα θαλάσσια σπορ.
Το Grace Kalamata, θα βρίσκεται περίπου 20 χλμ. δυτικά της Καλαμάτας, στην περιοχή της Βελίκας, περιοχή γνωστή για την φυσική ομορφιά της και τις εξαιρετικές παραλίες. Στην άκρη μιας πανέμορφης αμμώδους παραλίας 300 μέτρων, το ξενοδοχείο θα προσφέρει ειδυλλιακή θέα του Μεσσηνιακού κόλπου και του Ταΰγετου.

Η κα Λένα Λιβανίδου, υπεύθυνη του Ομίλου για την περιοχή της Μεσογείου και Αφρικής, δήλωσε: “Ο συγκεκριμένος προορισμός αποτελεί ιδανική τοποθεσία για ένα ξενοδοχείο Grace. Η Καλαμάτα είναι μια αυθεντική και γοητευτική πόλη δίπλα στην θάλασσα, αλλά ταυτόχρονα και σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Ο φυσικός και πολιτιστικός πλούτος της περιοχής, σε συνδυασμό με τις πολυβραβευμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις της Grace, θα προσφέρουν στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες αξέχαστη διαμονή και αναμνήσεις”.
 
Το Grace Kalamata θα απέχει περίπου 2½ ώρες από την Αθήνα και 13 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Θα είναι το τέταρτο ξενοδοχείο, που εντάσσεται στην ομάδα των ξενοδοχείων Grace στην Ελλάδα, μετά τα βραβευμένα διεθνώς Grace Mykonos και Grace Santorini  καθώς και του Grace Kea που βρίσκεται υπό κατασκευή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024