Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ ιστορία των Σπετσών… μέσα από μια ποδηλατάδα
Προορισμοί

Η ιστορία των Σπετσών… μέσα από μια ποδηλατάδα

Πρώτος προορισμός, από τη νέα σειρά videos για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, οι Σπέτσες.

Μια ανάσα από την Αθήνα και με την αυθεντική τους νησιωτική ατμόσφαιρα να εκπλήσσoυν το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, τα νησιά του Αργοσαρωνικού διεκδικούν την προσοχή του και ξεδιπλώνουν τη μοναδικότητά τους.

Με όχημα το μήνυμα “An island escape one hop from Athens” η Marketing Greece, σε συνεργασία με τον στρατηγικό της εταίρο AEGEAN, προχώρησε στη δημιουργία μιας σειράς videos για τους προορισμούς των Σπετσών, της Ύδρας, της Αίγινας και του Πόρου.

Και το ταξίδι, στους τόσο κοντινούς στην πρωτεύουσα προορισμούς, ξεκινάει από τις Σπέτσες.  Το ταξιδιωτικό κοινό περιηγείται στην ιστορία του νησιού κάνοντας ποδηλατάδα. Από την πλατεία Ποσειδωνίου, την Αναργύρειο Σχολή και το Μουσείο της Μπουμπουλίνας, στα αρχοντικά καπετανόσπιτα, τη Μονή του Αγίου Νικολάου και το παλιό λιμάνι. Απολαμβάνει αυθεντικές εμπειρίες όπως farm-to-table και γευσιγνωσία, εξερευνεί τα καρνάγια, ανακαλύπτει τις απομονωμένες παραλίες του νησιού εν πλω και ταξιδεύει με το πρώτο ηλεκτρικό ελληνικό παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο. Μια κοσμοπολίτικη ξενάγηση, που συνυπάρχει αρμονικά με την τοπική παράδοση στο νησί των Σπετσών.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024