Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Κύπρος στην αγκαλιά της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα

Η Κύπρος στην αγκαλιά της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η εκδήλωση της ΠΑΜΘ στην πρωτεύουσα της Κύπρου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός ευρύτερου τουριστικού στρατηγικού σχεδιασμού με βασικό όχημα την καμπάνια «Αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα».

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Cleopatra της Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε μια σημαντική εκδήλωση τουριστικής προβολής της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με σκοπό την παρουσίασή της, ως έναν ιδανικό προορισμό για το 2023.

Δημοσιογράφοι των κυπριακών μέσων, εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου «περιηγήθηκαν» στην αυθεντική «γωνιά της Ελλάδας», προκείμενου να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει, στα πλαίσια της προωθητικής καμπάνιας της ΠΑΜΘ με κεντρικό μήνυμα «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι προσκεκλημένοι ανακάλυψαν το γοητευτικό πρόσωπο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, γνώρισαν τους ανθρώπους της αλλά και τους βασικότερους φυσικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της. Τοπία, «που κόβουν την ανάσα», αξιόλογη ιστορική κληρονομιά, όμορφες πόλεις, παραδοσιακοί οικισμοί και ένα καλειδοσκόπιο θρησκειών και παραδόσεων είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία της ευρύτερης περιοχής που εντυπωσίασαν όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Για τους σκοπούς της εν λόγω δράσης, στη Λευκωσία βρέθηκε και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος τουρισμού κ. Τσώνης, ο οποίος μίλησε για το εκτενές πλάνο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας.

Το «παρών» επίσης έδωσαν, απευθύνοντας σχετικούς χαιρετισμούς, και ο διευθυντής ΕΟΤ Κύπρου, κ. Πέτρος Σαγάνας, o πρόεδρος επιχειρηματικού δυνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας, κ. Ιωσήφ Ιωσήφ καθώς και ο επίσκοπος Μεσαορίας και πρόεδρος συνοδικού γραφείου προσκυνηματικών περιηγήσεων της εκκλησίας Κύπρου (Θρησκευτικός Τουρισμός), κ. Γρηγόριος, όπως επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Σημειώνεται πως η εκδήλωση της ΠΑΜΘ στην πρωτεύουσα της Κύπρου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός ευρύτερου τουριστικού στρατηγικού σχεδιασμού με βασικό όχημα την καμπάνια «Αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024