Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Μεσσηνία προβάλλεται ως προορισμός τουρισμού πολυτελείας και γκολφ στην Κίνα
Προώθηση προορισμού

Η Μεσσηνία προβάλλεται ως προορισμός τουρισμού πολυτελείας και γκολφ στην Κίνα

Στην B2B εκδήλωση στο Πεκίνο συμμετείχαν επαγγελματίες της κινέζικης τουριστικής αγοράς και εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Προωθητική B2B εκδήλωση για την προβολή της Πελοποννήσου και ειδικότερα της Μεσσηνίας, καθώς και την ανάδειξη του τουρισμού πολυτελείας και του αθλητικού τουρισμού (γκολφ) στο κινεζικό κοινό, διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Υπηρεσία ΕΟΤ Κίνας, με τη συνεργασία του Costa Navarino, σε πολυτελές ξενοδοχείο του Πεκίνου. Πρόκειται για δράση που εντάσσεται στην εθνική τουριστική πολιτική του Υπουργείου Τουρισμού, την οποία υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, για τη διαρκή ανάπτυξη και βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την προσέλκυση ταξιδιωτικού κοινού αυξημένων απαιτήσεων και εισοδηματικών κριτηρίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επαγγελματίες της κινέζικης τουριστικής αγοράς, εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπως η αρχισυντάκτρια του περιοδικού “Travel & Leisure”, καθώς και ο γενικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας Air China.


Ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, κ. Θεοδωρίδης απευθύνεται στους προσκεκλημένους, κατά τη διάρκεια της προωθητικής B2B εκδήλωσης για την προβολή της Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας στην Κίνα.

Από ελληνικής πλευράς, συμμετείχαν ο πρέσβης της Ελλάδος στην Κίνα, κ. Λεωνίδας Ροκάνας, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κίνας, κ. Ιωάννης Πλεξουσάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, η Marketing & Business Development Director της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, κα Μαρίνα Παπατσώνη, καθώς και στελέχη της Ελληνικής Πρεσβείας στο Πεκίνο.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση. Από αριστερά, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κίνας, κ. Πλεξουσάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, κ. Θεοδωρίδης, ο πρέσβης της Ελλάδος στην Κίνα, κ. Ροκάνας, η αρχισυντάκτρια του περιοδικού “Luxury Times”, κα Fang και η Marketing & Business Development Director της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, κα Παπατσώνη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

31/03/2023
30/03/2023
29/03/2023
28/03/2023
27/03/2023