Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Olympic Air αναθέτει στη Linakis Digital τον επανασχεδιασμό του web site της
Τεχνολογία

Η Olympic Air αναθέτει στη Linakis Digital τον επανασχεδιασμό του web site της

Με πηγή έμπνευσης του κύκλους του σήματος της Olympic Air, τη χρήση ζωντανών χρωμάτων και λιτή σχεδίαση, έχουν δημιουργηθεί νοηματικές ενότητες, που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και την άνετη πλοήγηση.

Στον πλήρη επανασχεδιασμό και την αναβάθμιση του web site της, καθώς και τον εμπλουτισμό του σε λειτουργίες και εφαρμογές, προχώρησε πρόσφατα η Olympic Air σε συνεργασία με την εταιρεία λinakis digital. Με εικαστικό σχεδιασμό που αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα και  υποστηρίζει τις ανάγκες του επισκέπτη και τεχνολογικό υπόβαθρο που στηρίζεται στην πρωτοποριακή πλατφόρμα CMS Sitecore, σε περιβάλλον φιλοξενίας Microsoft Azure – μια από τις πρώτες εγκαταστάσεις του Sitecore σε Azure παγκοσμίως –  το νέο web site της Olympic Air αποτελεί το πρώτο δείγμα μιας ευρύτερης συνεργασίας, με τη λinakis digital, σε θέματα online στρατηγικής, επικοινωνίας και εφαρμογών, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και σε κινητές συσκευές.

Το νέο web site της Olympic Air ξεχωρίζει για τον εικαστικό του σχεδιασμό. Με πηγή έμπνευσης του κύκλους του σήματος της Olympic Air, τη χρήση ζωντανών χρωμάτων και λιτή σχεδίαση, έχουν δημιουργηθεί νοηματικές ενότητες, που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και την άνετη πλοήγηση. Σε ένα περιβάλλον οπτικά ευχάριστο, με σημαντική έκφραση της ελληνικότητας, ο χρήστης βρίσκει άμεσα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν και ακολουθεί τα βήματα που απαιτούνται, ώστε να πραγματοποιήσει αγορά εισιτηρίου ή να πάρει την πληροφορία που χρειάζεται. Ταυτόχρονα, οι εναλλαγές στις προβαλλόμενες εικόνες, κάνουν την παραμονή στο site μια ευχάριστη οπτικά εμπειρία.

Η τεχνολογική αρτιότητα επιτυγχάνεται μέσα από τη χρήση της πλατφόρμας CMS Sitecore, η οποία με τις δυνατότητες εξατομίκευσης που διαθέτει επιτρέπει την ανταπόκριση του web site στις ιδιαίτερες ανάγκες πληροφόρησης κάθε χρήστη, προσφέροντας μια ιδιαίτερη, εξατομικευμένη εμπειρία, που είναι εμπορικά πολύτιμη για την Olympic Air. Έτσι, κάθε χρήστης, έχει στην ευχέρειά του εναλλακτικούς τρόπους περιήγησης, που του επιτρέπουν να πραγματοποιήσει την έρευνα και την κράτηση που επιθυμεί, ανάλογα με τη διάθεση ή τις ανάγκες του.

Το νέο web site της Olympic Air αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο συνέδριο «Digital Travel», που διοργάνωσε η Sitecore, στις 24 Απριλίου, στο Παρίσι.  Το www.olympicair.com συζητήθηκε για τη λειτουργικότητα, τη δυνατότητα παραμετροποίησης, αλλά κυριότερα για την ευκαιρία που προσφέρει στην εταιρεία να χωρίζει το κοινό-στόχος της σε διαφορετικά σύνολα και να απευθύνεται σε καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η λinakis digital, πιστοποιημένος συνεργάτης της πλατφόρμας Sitecore CMS, δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης καινοτόμων έργων για το internet, εστιάζοντας στην παροχή ποιοτικών online υπηρεσιών σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, όπως σχεδιασμός βέλτιστης λύσης, δημιουργικό design, development και online marketing. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024