Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Πάρος Νο1 προορισμός για τους Γάλλους συνταξιούχους
Προορισμός

Η Πάρος Νο1 προορισμός για τους Γάλλους συνταξιούχους

Η συγκεκριμένη κατηγορία ταξιδιωτών συνάδει απόλυτα με το στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, που τα τελευταία χρόνια επιχειρεί ο Δήμος Πάρου.

Στην πρώτη θέση ως προορισμό για συνταξιούχους κατατάσσει την Πάρο η γαλλική έκδοση του περιοδικού GEO. Πρόκειται για μια ακόμη διεθνή διάκριση των εναλλακτικών δυνατοτήτων που διαθέτει το κυκλαδίτικο νησί μετά την πρόσφατη αναγνώριση του γαμήλιου τουρισμού αλλά και των θαλάσσιων δραστηριοτήτων από αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι η οικονομική εφημερίδα “Ηandelsblatt” είχε χαρακτηρίσει την Ελλάδα “Φλόριντα της Ευρώπης” σε δημοσίευμα του περασμένου Ιανουαρίου που αναμεταδόθηκε από την Deutsche Welle. Η συγκεκριμένη κατηγορία ταξιδιωτών συνάδει απόλυτα με το στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, που τα τελευταία χρόνια επιχειρεί ο Δήμος Πάρου, εντείνοντας τις επαφές του τόσο με εκπροσώπους Μέσων Ενημέρωσης όσο και με εξειδικευμένους επαγγελματίες του τουρισμού απο το εξωτερικό που διακινούν ειδικές ομάδες τουριστών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023