Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Πάτμος διαθέτει πλήρη επάρκεια καυσίμων και πλήρη πρόσβαση σε όλα τα τουριστικά προϊόντα/υπηρεσίες
Προορισμός

Η Πάτμος διαθέτει πλήρη επάρκεια καυσίμων και πλήρη πρόσβαση σε όλα τα τουριστικά προϊόντα/υπηρεσίες

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους τόσο στα ATM όσο και στις συναλλαγές τους κατά τη διαμονή τους στην Πάτμο στα ξενοδοχεία και στα διάφορα εμπορικά καταστήματα και τις διάφορες παροχές υπηρεσιών.

Λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα την τελευταία χρονική περίοδο, η Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πάτμου θα ήθελε ενημερώσει για τα ακόλουθα τους επισκέπτες του νησιού και όλους όσους ενδιαφέρονται να προβούν σε κρατήσεις:

“Όπως ανακοινώθηκε από την υπουργό Τουρισμού στις 29 Ιουνίου, ο έλεγχος των κεφαλαίων (capital control) που τέθηκε από την ελληνική κυβέρνηση δεν επηρεάζει τις συναλλαγές ή τις αναλήψεις από τα ATM για όσους χρησιμοποιούν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, οι οποίες έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό (για αναλήψεις με κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εσωτερικό εφαρμόζονται οι περιορισμοί που έχουν τεθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση). Επομένως, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους τόσο στα ATM όσο και στις συναλλαγές τους κατά τη διαμονή τους στην Πάτμο στα ξενοδοχεία και στα διάφορα εμπορικά καταστήματα και τις διάφορες παροχές υπηρεσιών.

Επιπλέον, είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε όλους τους τωρινούς και μελλοντικούς επισκέπτες της Πάτμου ότι το νησί διαθέτει πλήρη επάρκεια καυσίμων και πλήρη πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που απαιτούνται, ώστε να εξασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίηση του εκάστοτε επισκέπτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορεί κανείς να επικοινωνεί στο email: info4patmos@gmail.com και στο τηλέφωνο 22470 31666 καθημερινά από 8.30 π.μ. έως 2.30 μ.μ. εκτός Κυριακής”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024