Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σεούλ
Εκθέσεις

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σεούλ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατέγραψε υψηλό τουριστικό ενδιαφέρον από τη Νότια Κορέα στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού SITF 2024, με έμφαση στην ιστορία, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της περιοχής.

Υψηλό τουριστικό ενδιαφέρον για την Κεντρική Μακεδονία από την τουριστική αγορά της Νότιας Κορέας καταγράφηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού SITF 2024, που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ.

Στην έκθεση συμμετείχαν τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία και κορυφαίοι τουριστικοί πράκτορες από τη Νότια Κορέα, ενώ στις προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασαν τον προορισμό και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Νοτιοκορεατών βρέθηκαν η ιστορία και ο πολιτισμός της Κεντρικής Μακεδονίας όπως επίσης οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, πέραν του κλασικού μοντέλου “ήλιος και θάλασσα”, η γαστρονομία και τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα.

“Η τουριστική αγορά της Νότιας Κορέας είναι μια ανερχόμενη δυναμική αγορά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις, που μπορούμε να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με συστηματική προσέγγιση της αγοράς αυτής, μπορούμε να αυξήσουμε το αναμενόμενο τουριστικό ρεύμα προς την Περιφέρειά μας, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή της περιοχής προς όφελος και των τοπικών κοινωνιών”, δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024