Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ περιοχή του Κόλπου στοχεύει να προσελκύσει 130 εκατομμύρια τουρίστες
Τουριστικές τάσεις

Η περιοχή του Κόλπου στοχεύει να προσελκύσει 130 εκατομμύρια τουρίστες

Saudia Airlines
Παρουσίαση της first class της Saudia Airlines κατά τη διάρκεια της έκθεσης Arabian Travel Market 2024.

Στην Arabian Travel Market στο Ντουμπάι, συζητήθηκαν φιλόδοξα σχέδια για προσέλκυση 130 εκατ. τουριστών ετησίως στον Κόλπο, και ενίσχυση της αεροπορικής υποδομής με νέα αεροπλάνα, παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – Τα φιλόδοξα σχέδια για την προσέλκυση 130 εκατομμυρίων τουριστών ετησίως στον Κόλπο μέχρι το τέλος της δεκαετίας ήταν στο επίκεντρο στην Arabian Travel Market που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ντουμπάι.

Επίσης, κατά τη διάρκεια τη έκθεσης ξεκίνησαν συζήτησεις που είναι σε εξέλιξη μεταξύ των αεροπορικών εταιριών της περιοχής για σημαντική ώθηση και ενίσχυση της αεροπορικής υποδομής για την προετοιμασία για την αναμενόμενη αύξηση των επισκεπτών. Οι αεροπορικές εταιρείες κάνουν προσπάθειες να επενδύσουν σε νέα αεροπλάνα για να εξυπηρετήσουν το αναπτυσσόμενο δίκτυο αεροδρομίων της περιοχής, με παραγγελίες που φτάνουν τα 200 αεροπλάνα για τα δύο επόμενα χρόνια. Επιπλέον, τα εθνικά συμβούλια τουρισμού έχουν εκφράσει θετικά την πρόθεσή τους να γεμίσουν ξενοδοχεία και να κάνουν γνωστές τις περιοχές του Κόλπου παγκοσμίως.

Η ανθεκτικότητα του ταξιδιωτικού τομέα έχει επίσης τονιστεί, στο πλαίσιο του πολέμου στη Γάζα και των εντάσεων στην Ερυθρά Θάλασσα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024