Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ προσέλκυση μεγάλων επενδυτών στο στόχαστρο του 35ου Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ
Συνέδριο

Η προσέλκυση μεγάλων επενδυτών στο στόχαστρο του 35ου Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ

'Κτίζοντας το Μέλλον μας μέσω Αειφόρων Στρατηγικών Συμμαχιών, Αξιοποιώντας τα Αποδεδειγμένα Συγκριτικά Πλεονεκτήματά μας' είναι το κύριο θέμα του 35ο Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου 35ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ.

Οι ραγδαίες αλλαγές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την κυπριακή τουριστική βιομηχανία και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του 35ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ (Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων), που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου (ώρες 09.00-16.00) στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.

Key-note εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο εδώ και χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. M. Brackenbury, σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) και πρώην πρόεδρος του International Federation of Tour Operators (IFTO), η συμμετοχή του οποίου κρίνεται ως εξέχουσας σημασίας.

Επίσης, στις εργασίες του συνεδρίου, θα συμμετάσχουν ως εισηγητές, η κα J. Tugolukova, Business Director του Διοργανωτή Ταξιδίων Biblio-Globus της Ρωσίας και ο κ. S. Zubarev, διευθύνων σύμβούλος του Διοργανωτή Ταξιδίων News Travel της Ουκρανίας, οι οποίοι θα επισκεφθούν την Κύπρο ειδικά για το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και η κα Ang. Mazzey, Senior Purchasing Manager του T.O. TUI Travel PLC του Ην. Βασιλείου, του κ. Alfr. van der Meer, Chief Executive Officer της Hermes Airports Ltd. και του κ. Χρ. Αγκαστινιώτη, προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA).

Το γενικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι: “Building our Future with Sustainable Strategic Alliances Capitalizing on our Proven Strengths” (‘Κτίζοντας το Μέλλον μας μέσω Αειφόρων Στρατηγικών Συμμαχιών, Αξιοποιώντας τα Αποδεδειγμένα Συγκριτικά Πλεονεκτήματά μας”) και υποδιαιρείται στις ακόλουθες πέντε παρουσιάσεις:
1. The back-bone UK market – Ways of reversing Cyprus declining trend (Το κύριο στήριγμά μας η αγγλική αγορά – Τρόποι αναστροφής της πτωτικής τάσης).
2. The new power-house called Russia (Η νέα ατμομηχανή με το όνομα Ρωσία)
3. The promising new star called Ukraine (Το υποσχόμενο νέο αστέρι με το όνομα Ουκρανία).
4.The new perspectives by air as provided by Hermes Airports (Οι νέες προοπτικές των αερομεταφορών από την Hermes Airports).
5.Attracting major investors while creating strategic alliance (Προσελκύοντας μεγάλους επενδυτές με τη δημιουργία στρατηγικών συμμαχιών).

Στο επίσημο μέρος του συνεδρίου θα υπάρχει συζήτηση (Panel Discussion) με τη συμμετοχή όλων των ομιλητών, θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και τα εγκαίνια της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών. Ομιλίες θα εκφωνήσουν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Ν. Συλικιώτης, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Τόσο οι διακεκριμένοι ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, έχουν προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό συνέδρων, το οποίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων-μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες – ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που διοργανώνεται για 21η κατά συνέχεια χρονιά και τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών”, με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από παλαιότερο συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024