Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Ρόδος, το all-inclusive και μία τροφική δηλητηρίαση που έγινε… γαστρεντερίτιδα
Περιφέρεια

Η Ρόδος, το all-inclusive και μία τροφική δηλητηρίαση που έγινε… γαστρεντερίτιδα

Τελικά, 21 ήταν αστυνομικοί που παρουσίασαν ήπια συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στη Ρόδο και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της “∆ιάσκεψης για την Ασφάλεια και την Σταθερότητα” που έγινε στη Ρόδο στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου προσήλθαν στο νοσοκομείο του νησιού αστυνομικοί που μετέβησαν από την Κρήτη στη Ρόδο για τις ανάγκες της φύλαξης των υπουργών με ήπια συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε (και στα Social Media) έκανε λόγο για τροφική δηλητηρίαση των αστυνομικών ύστερα από κατανάλωση φαγητού σε ξενοδοχείο all inclusive της Ρόδου. Αρχικά αναφέρθηκαν έως και 200 αστυνομικοί με συμπτώματα, στη συνέχεια έγιναν 90, μετά μειώθηκαν στους 70. Αποτέλεσμα πολλές ανακοινώσεις και κοινοποιήσεις απο εστιάτορες της Ρόδου που κατηγορούσαν το all-inclusive με την κακή ποιότητα φαγητού που παρέχουν τα ξενοδοχεία.

Τελικά, το Νοσοκομείο της Ρόδου αποκατέστησε την αλήθεια με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρεται ότι πρόκειται για 21 άτομα, με γαστρεντερίτιδα και όχι τροφική δηλητηρίαση, ενώ αρκετοί απο αυτούς δήλωσαν πως τα συμπτώματα τα είχαν πριν έρθουν στη Ρόδο.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:
“Η ∆ιοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει, ότι κατά τη διάρκεια της “∆ιάσκεψης για την Ασφάλεια και την Σταθερότητα” που πραγματοποιείται στη Ρόδο 8-9 Σεπτεμβρίου 2016 προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας αστυνομικοί που μετέβησαν από την Κρήτη στη Ρόδο για τις ανάγκες της φύλαξης των υπουργών.

Συγκεκριμένα, στις 7/9/2016 προσήλθαν στο Γενικό Ρόδου ‘Ανδρέας Παπανδρέου’ 21 αστυνομικοί με παρουσίασαν ήπια συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας, απεχώρησαν.

Μικρός αριθμός των προερχόμενων αστυνομικών ανέφερε, ότι τα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους από την Κρήτη στη Ρόδο και πριν ακόμη τη διαμονή τους στο νησί μας.

Η ∆ιοικήτρια
Χατζηστρατή Αικατερίνη”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024