Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ ρωσική γαστρονομική εβδομάδα στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort
Γαστρονομία

Η ρωσική γαστρονομική εβδομάδα στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort

Στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2018 θα διοργανωθεί σειρά εκδηλώσεων με τρεις "γευστικές εμπειρίες", στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort, στα πλαίσια του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας.

Ένα νέο γαστρονομικό γεγονός στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας θα φιλοξενήσει το Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 2018. 

Πρόκειται για τη Ρωσική Γαστρονομική Εβδομάδα, που πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά από το Διεθνές Οινογαστρονομικό Κέντρο Μόσχας σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού του ΟΗΕ και με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και Πολιτισμού της Ρωσίας, του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, καθώς και άλλων ρωσικών και ελληνικών επαγγελματικών οργανώσεων. 
Συγκεκριμένα, στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2018 θα διοργανωθεί σειρά εκδηλώσεων με τρεις “γευστικές εμπειρίες“. Μέσω της συμμετοχής του στην Ρωσική Γαστρονομική Εβδομάδα ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, επιθυμεί να δώσει την δυνατότητα στο κοινό να βιώσει την εμπειρία μιας γαστρονομικής καινοτομίας, που συνδυάζει γεύσεις Βορρά και Νότου και να γνωρίσει μέσα από τις δημιουργίες Ρώσων και Ελλήνων Chefs τη γαστρονομική κουλτούρα των δυο χωρών. 
Η Grecotel μέσα από τα προϊόντα AgrecoFarms, της βιολογικής της φάρμας στο Ρέθυμνο, συνδέει τις ελληνικές γεύσεις τοπικών προϊόντων με τις διεθνείς τάσεις της σύγχρονης κουζίνας, αποτελώντας έναν πρέσβη της μεσογειακής διατροφής. 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου, κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, είναι από το 1998 επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα -τίτλο που διατηρεί έως σήμερα- ως επιστέγασμα της προσφοράς του στην προώθηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. 
Στην φωτογραφία ο σεφ Σάκης Τζανέτος, που θα μαγειρέψει για το κοινό, στο Συνέδριο Culinary summit “Ρωσία-Αθήνα”στο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024