Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Σκιάθος στους νέους προορισμούς της easyjet, με δρομολόγια από Μιλάνο και Νάπολη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Σκιάθος στους νέους προορισμούς της easyjet, με δρομολόγια από Μιλάνο και Νάπολη

Τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από Μιλάνο (1 Ιουλίου 2022 έως 2 Σεπτεμβρίου 2022) και τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Νάπολη (από 27 Ιουνίου έως 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Δήμος Σκιάθου είχε ξεκινήσει από τις αρχές του 2020 επαφές με την easyJet με σκοπό να συμπεριληφθεί η Σκιάθος στο ευρωπαϊκό δίκτυο των προορισμών, και ειδικότερα για πτήσεις από το Μιλάνο και τη Νάπολη. Η ένταξη της Σκιάθου, ενός ήδη αγαπητού προορισμού στην ιταλική αγορά, στο νέο πρόγραμμα πτήσεων της easyJet είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση και την προβολή του τουριστικού προϊόντος, ειδικά σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόγραμμα των πτήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

  • Μιλάνο (MXP) προς Σκιάθο (JSI ): 4 πτήσεις την εβδομάδα από 1 Ιουλίου 2022 έως 2 Σεπτεμβρίου 2022
  • Νάπολη (NAP) προς Σκιάθος (JSI): 3 πτήσεις την εβδομάδα από 27 Ιουνίου έως 2 Σεπτεμβρίου 2022

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Σκιάθος εντάχθηκε στο νέο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας με νέες πτήσεις από την Ιταλία για το 2022. Για την επίτευξη του στόχου ευχαριστούμε θερμά την κα Κατερίνα Πολλάτου, υπεύθυνη Marketing & Development Airline της Fraport, που μας έφερε σε επικοινωνία με τα στελέχη της easyJet, και τον κ. Δημήτρη Σχοινά, Lead Manager- Ανάπτυξη Αεροδρομίου της easyJet για την εξαιρετική συνεργασία. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι η αύξηση των αεροπορικών αφίξεων στη Σκιάθο, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και το άνοιγμα σε νέες αγορές. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το κλίμα συνεργασίας και συνέργειας προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά στην ισχυρή παρουσία της Σκιάθου στο χάρτη της τουριστικής αγοράς”, σημείωσε ο δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας.

Ο Lorenzo Lagorio, Country Manager Italy – easyJet, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε τη Σκιάθο στο ευρωπαϊκό μας δίκτυο, καθιστώντας την τον 15ο προορισμό μας στη χώρα. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας από τους αγαπημένους προορισμούς καλοκαιρινών διακοπών των πελατών μας σε όλα τα δίκτυά μας, και γι’αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα. Με νέα δρομολόγια προς τη Σκιάθο από το Μιλάνο και τη Νάπολη, η easyJet ελπίζει να φέρει αυτό το μικρό ελληνικό ‘κόσμημα’ σε πολλούς περισσότερους Ιταλούς τουρίστες. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με τους τοπικούς δημόσιους φορείς για να κάνουμε αυτό το δρομολόγιο επιτυχημένο”.

Σημειώνεται ότι η Σκιάθος έχει ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα ώστε να γίνει γνωστή ως νησί με εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες. Τον Μάιο του 2021 πιστοποιήθηκε ως νησί φιλικό προς τον ποδηλάτη με το σήμα “Bike Friendly Destination“, το οποίο βρίσκεται υπό τις Αιγίδες των Υπουργείων Τουρισμού και Περιβάλλοντος & Ενέργειας.  Η καταπράσινη Σκιάθος διαθέτει όλες τις πιστοποιημένες προϋποθέσεις ενός ποδηλατικού προορισμού. Το δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών στο νησί που προσφέρει ποικίλες διαδρομές ποδηλασίας για όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Η κατάλληλη σήμανση και η ευνοϊκή μορφολογία του εδάφους των διαδρομών καθιστούν το νησί τον “απόλυτο” προορισμό για μεμονωμένους ή οργανωμένους ποδηλάτες, καθώς και γενικότερα για τους φίλους των ειδικών-θεματικών μορφών τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024