Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Τήνος αναδείχθηκε κορυφαίος προορισμός για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Νησιωτικοί προορισμοί

Η Τήνος αναδείχθηκε κορυφαίος προορισμός για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», η Τήνος βρίσκεται στην κορυφή των προορισμών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η Τήνος φαίνεται πως εξελίσσεται στη «Μούσα του Αιγαίου» και πλέον βρίσκεται στους κορυφαίους προορισμός για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μαζί με τη Νάξο.

Η εξέλιξη αυτή εναρμονίζεται απόλυτα με τη στόχευση του δήμου τόσο για την επέκταση της τουριστικής περιόδου όσο και για την ανάδειξη των εναλλακτικών δυνατοτήτων του νησιού, πράγμα που ήδη έχει σημαντική ανταπόκριση και από το εξωτερικό.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Γιάννης Σιώτος δήλωσε σχετικά: «κάθε προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία χρόνια βρήκε το στόχο της που δεν είναι άλλος από την οικονομική ανάπτυξη της Τήνου μέσα από την ανάδειξη των πολλαπλών ενδιαφερόντων που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη με ποιοτικές, κυρίως, αναζητήσεις. Είμαστε ιδιαίτερα, που αυτή μας η συστηματική προσπάθεια βρίσκει ανταπόκριση και στους συμπατριώτες μας που, όπως δείχνουν τα στοιχεία του προγράμματος του υπουργείου Τουρισμού, ολοένα και περισσότερο επιλέγουν την Τήνο για τις διακοπές τους. Τους υποσχόμαστε ότι ,όπως κάνουμε πάντα, θα τους υποδεχτούμε με χαρά με τον αναγνωρισμένο πλέον από όλους επαγγελματισμό των κατοίκων και τη φιλόξενη διάθεσή τους».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023