Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Τήνος υποδέχεται τα μεγαλύτερα ΜΜΕ και ΤΟs της Σερβίας
Προώθηση προορισμού

Η Τήνος υποδέχεται τα μεγαλύτερα ΜΜΕ και ΤΟs της Σερβίας

Στο πλαίσιο των διαδραστικών επισκέψεων, οι Σέρβοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες θα γνωρίσουν την τέχνη της μαρμαροτεχνίας και της καλαθοπλεκτικής, ενώ θα γευτούν τοπικά εδέσματα.

Ο Δήμος Τήνου, πιστός στις προσπάθειες προώθησης του τουριστικού προϊόντος του νησιού στις αγορές των Βαλκανίων και σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ στο Βελιγράδι και τη διευθύντρια κα Σοφία Λαζαρίδου, φιλοξενεί επταμελή αποστολή από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ και Tour Operators της Σερβίας.

Πρόκειται για μια συντονισμένη δράση που περιλαμβάνει εκπροσώπους από έντυπα, blogs και τηλεοπτικούς σταθμούς μαζί με έγκριτους ταξιδιωτικούς οργανισμούς ώστε, πέρα από την ανάδειξη του πλούσιου τουριστικού προϊόντος της “Μούσας του Αιγαίου”, να δρομολογηθούν και νέες επιχειρηματικές συμφωνίες για την επόμενη χρονιά.

Για ένα τετραήμερο, που θα βρίσκεται η αποστολή στο νησί, θα επισκεφθεί γραφικά χωριά, εκκλησίες και μοναστήρια με θρησκευτικό και ιστορικό ενδιαφέρον, θα γνωρίσει την τηνιακή κουλτούρα και την πολιτιστική κληρονομιά. Στο πλαίσιο των διαδραστικών επισκέψεων οι Σέρβοι δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες θα γνωρίσουν την τέχνη της μαρμαροτεχνίας και της καλαθοπλεκτικής ενώ θα γευτούν τοπικά εδέσματα. Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος τουρισμού κα Νατάσα Δεληγιάννη, “στόχος είναι να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά εκείνη που καθιστούν το νησί έναν προορισμό για όλες τις εποχές”.

Ο Δήμος ευχαριστεί τους επαγγελματίες για τη συνδρομή τους στην πραγματοποίηση του παραπάνω ταξιδιού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024