Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ ζημιά που έχει γίνει με τα σκουπίδια στην Κέρκυρα θα την πλήξει για την επόμενη 10ετία
Περιφέρεια

Η ζημιά που έχει γίνει με τα σκουπίδια στην Κέρκυρα θα την πλήξει για την επόμενη 10ετία

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον για την κατάσταση που έχουν φέρει τον τουριστικό και όχι μόνο προορισμό 'Κέρκυρα', αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το Σ.Υ.Δ.Ι.Σ.Α, τον Δήμο Κέρκυρας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τους βουλευτές Κέρκυρας και τα αρμόδια υπουργεία, να δώσουν λύση στο θέμα της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κέρκυρα, άμεσα.

“Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον για την κατάσταση που έχουν φέρει τον τουριστικό και όχι μόνο προορισμό Κέρκυρα. Η ζημία που έχει γίνει ήδη πλήττει και θα πλήξει το τουριστικό μας προϊόν για την επόμενη δεκαετία”, λέει η ένωση.

“Η ανοχή μας τελείωσε, δεν αντέχουμε την καθαρή κοροϊδία άλλο. Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της τραγικής εικόνας της Κέρκυρας, ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Marketing Greece, της δημιουργίας μιας διεθνούς διαφημιστικής καμπάνιας. Καλούμε την τοπική κοινωνία και τις επιχειρήσεις να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, διαδίδοντας την στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης”.

Κατεπείγουσα παρέμβαση στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο
Ακόμη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας καλεί την ύστατη ώρα και εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να πραγματοποιήσει κατεπείγουσα παρέμβαση στο κατεστραμμένο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας της Κέρκυρας.

Οι επισκέπτες καθημερινά διαμαρτύρονται για την κατάσταση του εντελώς εγκαταλελειμμένου Περιφερειακού δικτύου της Κέρκυρας”, λένε οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι. “Καλούμε την Περιφέρεια να επισκευάσει και να θέσει σε λειτουργία όλους τους σηματοδότες του οδικού μας δικτύου, να μεριμνήσει ώστε στο Περιφερειακό οδικό δίκτυο να υπάρξει ο ενδεδειγμένος φωτισμός και επιτέλους η εκ του Νόμου απαραίτητη κατευθυντήρια σήμανση. Η εγκατάλειψη των υποδομών μας κοστίζει και θα μας κοστίσει περισσότερο. Ας σώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί, πράττοντας τα αυτονόητα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024