Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΙκανοποίηση για την αύξηση της τουριστικής κίνησης το καλοκαίρι του 2013 στη Μαγνησία
Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας

Ικανοποίηση για την αύξηση της τουριστικής κίνησης το καλοκαίρι του 2013 στη Μαγνησία

Ενημέρωση για τα νέα φορολογικά μέτρα που αφορούν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκε κατά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας.

Mε επιτυχία στέφθηκε στις 2 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volou.  

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Γιώργος Ζαφείρης, δήλωσε ικανοποιημένος για την αύξηση της τουριστικής κίνησης το καλοκαίρι του 2013. Επίσης, τόνισε ότι σε εποχές κρίσης η καινοτομία είναι ένα κομμάτι, που μπορεί να βοηθήσει τον τουρισμό.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ήταν ο καθηγητής Χωροταξίας Αγροτικού Χώρου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Γούσιος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σύνδεση του πολιτισμού με τον τουρισμό στην περιοχή της Θεσσαλίας. Χαιρετισμό επίσης απήυθηναν ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Νομού Μαγνησίας και Σποράδων, κ. Γεώργιος Καλτσογιάννης, ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, κ. Γεώργιος Αντώνογλου, ο αντιδήμαρχος Βόλου Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, κ. Δημήτρης Δερβένης, η πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, κα Σούλα Μπαρτζιώκα, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνος Δημ. Λεβέντης.

Προς το τέλος της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση για τα νέα φορολογικά μέτρα που αφορούν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νόμου Μαγνησίας κ. Αντώνη Ζύμαρη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024