Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΙσραηλινοί επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του Εβραϊκού Πάσχα
Προορισμός

Ισραηλινοί επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του Εβραϊκού Πάσχα

Με ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια υποδέχθηκε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης τους 300 τουρίστες από το Ισραήλ, που για πρώτη φορά επέλεξαν την πόλη της Θεσσαλονίκης για να περάσουν τις διακοπές του εβραϊκού Πάσχα.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διοργάνωσε μία όμορφη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, για να υποδεχτεί τους 300 τουρίστες από το Ισραήλ που για πρώτη φορά επέλεξαν την πόλη της Θεσσαλονίκης για να περάσουν τις διακοπές του εβραϊκού Πάσχα. Το κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος” γέμισε από Ισραηλινούς τουρίστες κάθε ηλικίας που απόλαυσαν το Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο της ΧΑΝΘ σε τραγούδια και χορούς από τη Μακεδονία, τα νησιά του Αιγαίου, τη Θράκη και τη Σμύρνη. Οι παραδοσιακές φορεσιές και η ζωντάνια των χορευτών του ομίλου της ΧΑΝΘ ενθουσίασε τους θεατές, που τους συνόδευσαν χτυπώντας με θέρμη παλαμάκια καθ’όλη τη διάρκεια της παράστασης. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν στο ενθουσιώδες κοινό τα ρεμπέτικα τραγούδια.

Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση από τους tour operator Nissan Mushaev και για περισσότερες επισκέψεις Ισραηλινών τουριστών στο μέλλον, που θα  επισφραγιστούν με παραδοσιακά γλέντια.

Η διοργάνωση του δεκαήμερου τουριστικού πακέτου για τη Θεσσαλονίκη, είναι αποτέλεσμα των επαφών που πραγματοποίησε ο Ο.Τ.Θ. κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού IMTM στο Ισραήλ, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024